Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek katere znamke pomivalni stroj?

katere znamke pomivalni stroj?

selim se na svoje in bi rada kupila pomivalni stroj, vendar je denarja bolj malo..je katri stoj da je cenejši pa prav tako uporaben?

hvala vam

Jaz in moji starši imamo oboji kupljenega v Ikei – Whirpool by Ikea, cena pred dvemi leti mislim da je bila 150 eur … prodajalec mi je seveda želel prodati dražje modele, češ da ta ni ne vem kaj.

Pa ga oboji lavfamo skoraj vsak dan in do danes ni bilo nobenih problemov.

rocni je najcenejsi.

Vzemi si čas in pojdi po trgovinah, konkretno vem za Lesnino na Brdu in na Rudniku kjer imajo odprodaje razstavnih modelov pomivalnih strojev tako dobiš lahko zelo dober stroj po ugodni ceni. Jaz sem svojega kupila tam, ko sem si naročala kuhinjo in je enkraten. drugače pa ti odsvetujem nakup slabega poceni stroja X znamke, raje vzemi na več obrokov in da bo stroj OK.

Imam Gorenjevega in sem zadovoljna. Dobila sem ga za ugodno ceno, pa še na 24 obrokov. Eni prisegajo na Bosch, meni pa dol visi za Bosch in Volkswagen.
Dela b.p. že 5 let, opere dobro, ima dovolj programov, laufa dosti, ker vsak dan kuham kosilo in večerjo, nekaj se nabere od zajtrka, skodelice za čaj, tako da ne perem samo ob vikendih. Sem zadovoljna, pa imam pomivalni, pralni in sušilni Gorenje.

predlagam bosh… jaz imam (dandanes) cenejši model…. midva sva zelllloooo zadovoljna

Predlagam Fato…

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ Ne prekidaj ženu dok šuti... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

CANYDI ,res je bil dražji sam mi ni žal ,sem zelo zadovoljna z njim.

candyja nikar. To je pa tako nezanesljiva znamka da joj. moj je star 4 leta in ima skoz neke finte. Tud serviser mi je rekel, da je candy ena najbolj škartljivih znamk. Tko da zdaj čakam, da ga dokončno vrag vzame, pa pol vzamem kaj bolj pametenega.

matrix- super dela že 2 leti

Takole pri nas v Bosni zbiramo pomivalni stroj… :)))

jst imam BOSCH , sem zelo zadovoljna, stal je 600 eur in nekaj pred dvemi leti, je kot urica!

V hišo smo se preselili s staro kuhinjo, ki bo morala še par let služit namenu. Ker je bil pomivalc star že 10 let, malo je že pocejal……Sva se odločila, da kupiva nekaj poceni novega, samostoječega (oz. zgornjo ploščo dol in porinjen pod pult), ker vgradnega nisva imela kam vgraditi. Ko bo pa kuhinja nova, bo pa itak vgradni.

Je Bosch, enostaven starejši model (3 temperature pranja, program splakovanja, pranje samo zgornej košare), v Merkatorju na piko za 320€. Ravno včeraj sem videla, da še vedno istio stane in je v zadnjem katalogu. Edino kar je, da je bolj glasen pri pranju. Drugače pa dobro pere. Ker je začasna in cenovno ugodna rešitev, pač toleriramo šumenje vode in zvok črpalke.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close