Katere ustanove se ukvarjajo s problematičnimi najstniki?
Očeta ni.
Punca 1.letnik vsak dan popiva, kljub temu, da se pogovarjam z njo in mi obljubi, da ne bo več. Tudi kadi. Ima svojo štipendijo.
Izvedela sem, da se vsak dan vlači po drugem fantu, tudi po puncah. Domov pride s fleki na vratu.
Ne spoštuje prepovedi, hodi kamor se ji zajoče, zdaj so “super” naredili z vozovnico, ki velja na vseh relacijah in mi enostavno spi..i.
Sama delam v 100 km oddaljenem kraju, enostavno je ne zmorem več kontrolirati.
Hodi k psihiatru, a tam je kot bubica.
Sama ji ne bom prišla do živega, počasi tudi sama izgubljam voljo do življenja, zato vas sprašujem, katere ustanove v Slo se ukvarjajo s takimi primeri.
Počasi mi postaja, kakor grozno se sliši, to še edina opcija, da obe preživiva.
Otroci so ogledalo staršev.
Verjamem, da ti je težko, ker si sama za vse, ker nimaš opore, ker enostavno ne moreš. In vsak dan se prevoziti 100 km do službe je čisto noro, nepotrebno.
Ravno včeraj sem poslušala na youtube pogovor s Petro in Urošem Dobnikarjem, v katerem se dotakneta tudi vzgoje, kaj narediti ko ne gre, ko postane otrok problematičen. Poskusi, mogoče boš našla zase kaj primernega.
Tebi in hčerki želim vse dobro.
Oddaj jo za poroku. Najdi kakšnega starejšega samskega moškega. Če je seksi to ne bi smel biti problem. Če pa ni preveč seksi – pač najdi še starejšega in manj urejenega moškega. Ni hudič da ne bi šla u promet!
Ti se je boš losala discipliniral pa jo bo že muž. Pa še vnuke boš lepo dobila – pa bo tam priložnost za boljšu uzgoju!
Tinche, 02.10.2021 ob 18:14
Logatec. Tam je ustanova za taksne mlade. Direktorica je gospa dr. Leonida Zalokar. Poklici pod nujno, ali pojdi prej na CSD.
Katera ustanova je pa za nesposobne in lene starše?
Nekdo zgoraj omenja pas, jaz tu vidim, da bi ta pas koristil obema, morda celo bolj mami.
Forum je zaprt za komentiranje.