Katere toplice za darilo za dva upokojenca?
Mojim so bile všeč Rimske, ravno zato, ker niso top med družinami z malimi otroci. Sploh ata je bil navudšen nad hrano. Fajn je, ker ni toboganov, ni igral, samo blaženi mir. Je pa res, da so odmaknjene od vsega. Če ne vozita, je zoprno, če imata avto, pa je Celje deset km vstran, v Celju si pa že imaš kaj za počet tudi popoldne ali zvečer. Če greš kam bogu iza nogu, pa res druga nimaš kot da ves ljubi dan ždiš v vodi. Za kombiniranje s sprehodi so meni osebno bile všeč tudi Lipa v Lendavi. Čeprav sem iz Ljubljane, mi je bila Lendava prav luštna. Če pa ne vztrajaš z termalno vodo, pa je meni ful fajn Arija na Debelem rtiču z bazenom za ogrevano morsko vodo, ampak tja je treba it med šolskim letom, ne med počitnicami. Ko sva bili s prijateljico, sva bili praktično sami v bazenu. Blizu so Milje in Trst na eni strani, Koper na drugi strani, ni dolgčas, nikakor:-)
[/quote]
Khm… da ne bo narobe razumljeno…Lendava mi je bila všeč, čeprav je res majhno mestece v primerjavi z Ljubljano; na mene je vsekakor delovala romantično
Bi bilo fajn vedeti tudi, kakšna upokojenca sta to? Pri 80-ih ali 60-ih, aktivna ali bolj lene sorte. Jaz sicer toplic ne obrajtam preveč, smo pa imeli eno konferenco v Rimskih in so mi bile take, prav za dušo. Eni hvalijo Prekmurce, vendar so tudi Štajerci super, ekipa v teh je bila fantastična, od glavnega do zadnje čistilke. Okolica je tudi krasna, je pa res, da če je slabo vreme, ne tako zelo:(. Tudi tisti notranji bazen je nekaj posebnega, najbolj pomembno pa, mi smo bili v začetku decembra in otrok ni bilo:)))
Jaz sem tudi zadnjič iskala za tasta in taščo za obletnico poroke in vzela darilni boni terme pri teh: Vaš link
Sta bila full vesela, pa še tam je bilo super. Kupili smo jima pa nek paket razvajanja za dva, s kopanjem, savno in aromaterapijo.
Pa zdi se mi, da njihovi boni običajno veljajo dlje časa, kot če vzameš bone direktno pri toplicah.
Malo poglej, sigurno boš tudi ti našla kaj takega, kar jima bo všeč.
Forum je zaprt za komentiranje.