katere toplice so poceni
Prosim, da mi kdo posreduje podatek, katere toplice so najbolj poceni. Z družino nameravamo preživeti en vikend v hotelu. Sva pa dva odrasla in dva otroka stara 7 in 11 let. Problem je, ker sta otroka tako velika, da ne moremo biti vsi v eni sobi, za dodatno sobo pa nudijo največ 10% popusta. Tako je za dva dni obupna cena.
Prav bi nam prišla tudi privat namestitev s hrano.
Hvala
Anja
nekako sem rekel, da bom danes prej zaključil z računalništvom, pa najdem tale biser.
7 let delam v turizmu , in vsak dan ko sem v službi in pride povprečna slovenska družina v moj kraj , ista zgodba, polno emocij in pričakovanj , denarja minimalno.vrejamem da ga nimate , a če ste se odločili za otroke , ste se odločili za odpovedovanja.
av potrošniški družbi otroci nne poznajo varčevanja , in jim je popolnoma ravno ali starši imajo ali ne.saj veste kako je s spominki.pri meni se skakanje otrok konča šele ko rečem prijazno, kar bo padlo na tla se bo plačano.potem se hitro pospravijo.
ste kdaj razmišljali, da bi vaši ostroci kakšen tolar tudi sami zaslužili.ne z delom preko študentskega servisa , temveč z zbiranjem papirja, kovin , in z varčevanjem.ne pa da kupujejo kar naprej sladkarije in mobi kartice.seveda danes omejevati 3 slovenski generaciji ni demokratično , jamrati da nimate za vikend paket v toplicah je slovenska klasika.đ
kdor jamra , mu je treba vzeti !
ne vem če je 40 do 50 jurjev / 2 * 2 plus otroka / kolikor znaša plačilo veliko.do 7 leta je tako in tako gratis , starejši pa tudi ima velike popuste.tako in tako ni doplačil za samske , itd.ne vzamete balkona , polpenzion.
hotel jasmin računa v povprečju 7 jurjev na dan.za 2 in več !
in če nimate denarja, pač boste vzeli privatno sobo.pri tomlejtu v dolenskih toplicah.pa poglejmo
2 sobi – odrasla – 15 jurjev , otroka 5 jurjev , doplačilo za kopanje , večerja , vse skupaj 40 – 50 jurjev.
če imate radi otroke, jim to privoščite in zato omejite žepnino.ni pa problem tega foruma ali imate denar ali ne.tudi jaz ga nimam , delam 2 službi , sodelujem na sveh nagradnih igrah in natečajih , in predvsem ne jamram.
turizem je biznis.ne pozna čustev in sociale.če nimate denarja ali ga nimam , smo oziroma sem doma.
zato je več kot 30 % moških in žensk nad 30 let brez otrok.
živite pri starših ali tašči , na vasi , in vam bo denar ostajal.mesto en da nič , razen snobizma !
vedno več ljudi živi na podeželju.to je statusni simbol , ne pa gassonjera v centru ljubljane, ki stane toliko , ko 10 letja potovanj.
pa brez zamere !
sajveste -če daš študentu 5000 evrov , bo eno leto potoval po svetu , če se da 5000 evrov povprečnemu upokojencu ali sloveski družini , od tega denarja ne ostane veliko.
smo globalizacijska potrošniška družba.namo bojkotirat razprodaje, mcdonaldse in drage avte , stanovanja v mestih , dobre službe v mestih , ki ne zadoščajo za snobovsko življenje meščanov.
zakaj ljudje na podeželju živomo dobro.
ker imamo pol manj položnic kakor meščani.
plačevanje kanalščine?
na vasi tega ni , nadomestila za stavbna zemljišča so nižja, služba doma itd !
Forum je zaprt za komentiranje.