Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Katere Tevice so lepše?

Katere Tevice so lepše?

Katere se vam zdijo za vse sorte bolj uporabne….luštne mislim? 😉

Še nisem vidla luštnih Tevic.
So pa uporabne.
Moje so stare že več kot 10 let (podobne tadrugemu modelu), pa so še zmeraj OK, čeprav so prehodile že velik del Evrope 🙂
Je pa zadnjič en prodajalec v Iglu športu razlagal, da niso več, kar so bile…

v 90 so se nosile teve pa še takrat so bile grde kot sam vrag. danes je pa mal smešno, ko vidim koga v njih…uuuu..sploh žensko!

meni so bolj všeč prve. lp

Tudi jaz se ne morem odločiti, ker tudi meni ne sedejo te tevice:)
Ne vem no, tako čudno izgleda to na nogi.

Tevice so super za hojo. Lepše so mi prve, po moje pa bolj uporabne druge, saj imajo manj paščkov in s tem manj možnosti, da te zažulijo.

Živi in pusti živeti

Lani sem si nabavil take…

http://www.lacrosseplayground.com/teva-illum-2-light-up-flip-flops/

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ Ne prekidaj ženu dok šuti... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Hude DRRR, hude:)

Če že res moraš, potem prve:)

Mam te tadruge 😉 Lepše so pa prve 😛

Prve so samo za res tanke in nizke nogice. Drugace jih ne natakneš

Prve so lepše, samo če ti pašejo na nogo. Meni podobne rdeče niso pasale, so paščki pretanki in me je žulilo, tako da glede uporabnosti so druge boljše.

Druge, jasno. Imam tevice (podobne drugi slikci) že par let, ko jih operem, so take kot iz štacune. Resnično trpežne, udobne za hodit, stabilne ni ne švicaš v njih kot konj. Vredno tistih 110 evrov, kolikor sem dala zanje. Morajo pa bit one z debelejšim podplatom, ne tiste tanjše, ko vse čutiš, neprimerljva razlika!

jaz imam tele:

Hodi se super,paščki ne žulijo, ne izgledajo štorasti kot običajni teva sandali

Jaz imam tudi Kayento, ampak usnjeno izvedbo. Sem jih po Amazonu naročila, ker pri nas niso imeli usnjenih. Super so!

Meni so pa najboljše za hoditi tele. Sicer niso glih tevice, ampak jih vseeno perem v stroju.

sej ! pol pa mož pogleda za kakšno žensko, je pa ogenj v hiši !
katastrofa ! saj je še kaj drugega udobnega , pa veliko bolj estetsko in žensko !

Če bi že izbirala bi prve.

Podpis.

Res je, zato sem si jaz kupila take:

http://www.elegance.si/izdelek_Zenski-sandali-MERRELL-J36926-ASTER-SILVER-LINING-35-42

že dolgo nisem vidlela na kupu toliko nagravžnih čevljev. Pa kje zaboga to najdete? Eni so bolj grdi od drugih.

Ej, pa sej jih ne nosimo za v službo pa za večerno promenado po mestu, no.
Ampak 14-dnevnega potepanja po npr. Siciliji si pa ne znam predstavljat v nekih fensi štiklih.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close