Katere terme priporočate
Naslednji vikend bi šli radi malo na oddih – v terme. Ma sem že vse po netu prečekirala, ampak se je težko odločiti (na slikah zgledajo vse zanimive:))) Imamo dva malčke 3 in 4 leta. Kje imajo čimveč ponudbe za otroke, pa da ne stane celo premoženje. Imeli bi pa dve ničitvi + polpenzion. Sem iz okolice Novega mesta, tko da tiste zelo oddaljene odpadejo (terme 3000, banovci – predaleč).
Zanimiv mi je vodni park bohinj, ampak nimajo pa prenočišča a ne. Če si kupujem posebej karte za kopanje in še plačam drugje prenočišče, to bo pa kar nanaslo. Sigurno kdo prakticira kakšen tak vikend… Na dan z nasveti! Pa hvala vsem.
Vse tele terme imajo ugodne aranžmaje, je pa povsod pogoj najmanj 3 nočitve. Otroci do 3. leta brezplačno, do 12 z 30 ali 50 % popusti. Tako da se ti splača eno noč več prespat, pa se ta dan ko greš, lahko kopaš še cel dan.Bolje plačat še eno nočitev, ko pa vstopnico za vsak dan. Ker je v nočitvi že vse všteto – neomejen dostop do bazenov. Celo varianta je bila okrog 200 evrov za dve odrasli osebi in otroci s popustom. So pa tele akcije že prodane, več ali manj, se pa morda kaj še najde. Vse terme imajo veliko bazenov, tudi za takele malčke, prečekiraj, pošlji termam vprašanje, če je frei. In ti odpišejo drugi dan, pa še ponudijo mogoče drugo poceni varianto. So pa to povsod polpenzioni. Ker sem sama doktorirala, ko sem se odločala, in te dobro razumem.So pa vse terme zdaj res v redu. Pa cene tudi. Paketki taki in onakvi se pa še najdejo. Samo časi si vzemi, pa boš prišparala, ker se ne boš zaletela v prvo ugodno. Pa najdi si, pa uživajte, če vam rata.lp
Mi smo bili 10 dni nazaj v Topolšici, ni nekaj hudo fensi, je pa dovolj bazenov, za 3 in 4 letnike ne vem kakšnih atrakcij ne rabiš. Imajo Ciciklub vsak dan, zunaj je tobogan, na katerega greš skupaj z otrokom in se čist luštno pelješ, so masaže, pa različne temp. vode. Otroški bazen je kar velik, osebje zelo zelo prijazno, sobe prostorne, četudi ne najnovejše. Za 2 nočitvi za 2 otroka + 2 odrasla z dietno prehrano na polni penzion smo dali 144 eur. Oba otroka sta imela vse brezplačno (do 6 let), hrana pa je razen glavne jedi pri kosilu in večerji samopostrežna (juha, solate, sladice, sadje, glavno jed izbereš izmed 4 različnih jedilnikov). Pri polpenzionu lahko izbereš, kaj boš imel zajtrk+kosilo ali zajtrk+večerjo. Nam je bilo všeč, ker ni tiste ubijalske gužve.
Jaz priporočam terme Olimia – je v bližini tudi Aqualuna.
Malo poglej še tukaj:
Pri nas pa se za terme največkrat odločimo kar preko spletne strani 1nadan.si. Vedno imajo veliko ponudbo za terme, poleg tega po zelo ugodni ceni. Sploh za Čatežke toplice se mi zdi, da jih je ogromno, mi tudi največkrat gremo v Čatežke. Tukaj je še spletna stran, če koga zanima – http://1nadan.si/vse-ponudbe/terme
Nam so tudi https://www.thermana.si/ top. Tamaladva sta čisto navdušena, ker je voda topla (morje je čisto premrzlo zanju, pa tudi če ima 28 stopinj), pa še kupola se odpre in potem je sploh super. Vedno, ko gremo domov, me tamala sprašuje, če jutri spet pridemo. 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.