Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek katere terme priporočate

katere terme priporočate

Katere terme priporočate za dva, najraje bi apartma, zajtrk, večerjo, masaže in mir:)

Pa da je balkon ali terasa.

Vse terme so takšne izven sezone in počitnic… Samo za balkonsko sobo posebej doplačaj, ker ni vedno samoumevna.

To je presplošno vprašanje. V vseh termah lahko dobiš to, kar iščeš. Kam te pa vleče? V kateri konec? Štajerska? Dolenjska? Prekmurje? Slovenija je bogata s termami. Meni so najbolj všeč na prekmurskem koncu.

Definitivno terme Olimia, hotel Sotelia in wellness Orhidelia. Lepo, udobno in v velnesu mir, ker je le za starejše od 15 let.

definitivno Balaton. 

Meni so ble kul terme Dobrna. Ja, je bolj kot ne zdravilišče za starejše in ljudi s poškodbami. Ampak meni je blo za 3 dni super. Ko sva bila midva (oba okrog 30) je bilo precej upokojencev, ene par družin z majhnimi otroci in pa ene dva para.

Hotel je lep, hrana je dobra, kelnarji profesionalni.

Bazenov je bolj malo, ampak itak se grem v terme namakat, ne resno plavat oz. športat. Na bazenu je šank, kar je meni sedlo, in sva lepo pirčkala v đakuziju.

Petek in sobota imajo v pritličju v baru živo glasbo, kjer se pleše in na splošno zabava.

Če hočeš kaj bolj fensi, je Celje 20min stran, in maš v centru polno nekih lokalov in trgovin.

Uglavnem, meni je super za kakšen podaljšan vikend (pet-ned).

Pa še – ali bi rada imela dostop do bazenskega kompleksa iz apartmaja? Ali te ne moti oblečt-ven, slečt, spet oblečt …?

Obvezno vprašanje pred rezervacijo: ‘imajo mladoletne osebe vstop v savne?’ in če je odgovor ne, takoj rezerviraj:)

Glas za Orhidelijo.

Šmarješke, ne vem, imajo poseben čar. Ampak če ti je kopanje na prvem mestu, so običajni bazeni. Je pa odlična hrana, zelo lepa okolica …

Odvisno od bugeta,men je vsec livada pa paradiso

Čatež, ker je res nekaj od term, ne neki ocvirki.

Okolica Celovca, Vilacha so terme. Še blizu so.

Kar se tiče masaž je Thermana kar kul.

Rimske terme

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close