Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek katere terme?

katere terme?

S katerimi termami ste bili zadovoljni? Da je čisto,topla voda? Zanima me samo bazenski del,ne hotel.

Najboljše Šmarješke toplice. Prijaznost osebja, čistoča, dostop do bazenov z liftom.

Sigurno ne tiste najbolj oblegane, kjer se vsak hodi namakat in puscat v bazen.

Dražje je, čistejše je, boljše je.

Najboljše Šmarješke toplice. Prijaznost osebja, čistoča, dostop do bazenov z liftom.[/quote]
Meni pa ravno smarjeske niso nek presezek. Sem bila v februarju tam 14 dni- rehabilitacija po operaciji kolena. Zelo dobra fizioterapija, druga oskrba (masaze, terapije), bazeni pa tako tako. Hotel Ok (vitarium), smarjeta se kar ok, toplice (brez doplacila) katastrofa. Dva bazena, en zunanji, meni prevec mrzel, pa dva manjsa jakuzija, skratka bila razocarana nad tem delom.

V sloveniji so najboljše terme orhidelia.zagotovo.Olimje

Orhidelija in Radenci. Kar ti je pač bližje…

Sem po 3.operaciji hrbtenice. Katere toplice predlagate?

Hotel Toplice tudi z doplačilom katastrofa. Noben študentski dom ni tako beden

Baje so Zreče dobre za hrbtenico

Kar nekaj terapij sem opravila v Dolenjskih Toplicah in se za zadnje odločila v Šmarjeških Toplicah. Razočarana nad osebjem, fizioterapevtkami, kisli, neprijazni obrazi, zelo skromna komunikacija, vse skupaj deluje kot proizvodnja. Žal mi je, da nisem šla v Dolenjske Toplice.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close