Katere tablete proti slabosti
Za otroke se kupi v lekarni neke zapestnice proti slabosti. Od parih mam sem slišala, da pomaga. Mogoče je samo placebo- važno je, da pomaga. Poskusi.
Osebno s tabletami nimam dobrih izkušenj. Meni niso čisto nič pomagale. Zadnja leta mi ni več slabo, tako da niti ne vem, katere tablete so sedaj v prodaji.
Priporočam “Encijan Ginger” tablete (ingverje) pomagajo zelo, na daljših vožnjah vzameš tableto vsake 4 – 5 ur in ni stranskih učinkov, ni zaspanosti. Dramina pa zelo močno uspava (moja lastna izkušnja in izkušnje znancev), tudi če sem vzela samo polovičko.
Opis: Encian Ginger sebuje ingver, ki je močan antioksidant, koristen za blaženje potovalne slabosti in umirjanje želodčnih težav.
Pakiranje: 20 kapsul
Jaz sem bila od Dramine tako zadeta, da sem trdno zaspala… Nekdo je omenil zapestnice proti slabosti za otroke – tudi moja sestra jih je kupila za nečakinjo (4 leta) in pravi, da deluje.
Dobila sem injekcijo TORECAN v žilo zaradi slabosti in vrtoglavice na urgenci.Postalo mi je tako slabo začela me je močno boleti glava , čutila sem močan pritisk v glavi , težo, nemir itd./ne bojim se injekcij /.
To je trajalo 4 ure.Nihče mi ni verjel ,, kako mi je bilo hudo po tem zdravilu v glavi.
.Zato jih ne maram več . Ko slišim ali vidim , da se omenja to zdravilo se spomnim ,kako mi je bilo hudo namesto , da bi mi bilo boljše.
Forum je zaprt za komentiranje.