Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Katere spodnice uporabljate? tangice, brazilke, boksarice, navadne…

Katere spodnice uporabljate? tangice, brazilke, boksarice, navadne…

Dolga leta sem uporabljala zgoljj samo tangice, zadnje dve leti pa prisegam na boksarice. Pa vi? 🙂

še mal pa boš na pumparcah, ja tko je to, tudi jaz sem bila najprej v tangicah…hi.hi…..

:))))))))))))

Včasih je dec rekel
“Bom gate umaknil, da bom rit videl”

Danes reče
“Bom rit umaknil”, da bom gate videl!”

Nosim boksarce in navadne slip gate. Šnirnce v riti sovražim :((( za brazilke pa postave nimam, žal, pa so mi zlo kul.

Enako kot Matejcka, dolga leta le tangice, zdaj pa že nekaj časa boksarice + brazilke tu in tam. 😛

Ja res je hecno kako se vse spremeni. Čeprav sem vednp rekla, če mi že more kaj v rit lezt, naj bo pa to samo en štrikc. vse ostalo mi pa itak zleze v rit, boksarice edino so vsaj nekako na mestu.

Odkar mi je sestra povedala , da je bila na šihtu , od spodaj je imela tangice , pa je drisko dobila in se je tisti trak zapackal , NIKOLI NITI NE POMISLIM na tangice ; so dobesedno SRANJE .
Pa lep pozdrav
p.s. Ginekologinja mi je dejala , da svetuje vsem pacientkam NAVADNE BOMBAŽNE SPODNJE HLAČE , ker so najbolj zdrave , tange in ne vem kaj pa so strup za nožnico !!!!!!!!!!!

Vedno tangice, za spat pa boksarce. V vsem drugem imam grdo rit.

…najbrž si mislila spodnjice…..

Tangice, brazilke, pozimi body na tangice, edino za spat navadne hlačke. Grozno nagravžno mi je pa, da se po hlačami vidi rob spodnjic pa naj bodo navadne hlačke še tako zdrave in fajn, tisti rob pod hlačami izgleda grozno pa je tega vedno več na cesti.

Odkar sem pred cca 9 leti začela nosit tangice, mi gre vse, od česar se pozna rob na hlačah, na živce. Nosim navadne spodnjice edino, ko imam menstruacijo, in še takrat komaj čakam, da mine:)

Eni gledajo an estetiko, drugi pa na zdravje.

Boli mene k***, kaj se kje vidi, važno da ne škodi zdravju. Sicer se pa ne boxerce in brazilke pod hlačami ne vidijo, če se resne potrudiš in kupiš kake, ki so na robu poštepane, kar je pa res težko. Pa tudi zaradi mene, če se ne vem kaj vidi, zame je zdravje prvo, sranja z vnetji sem imela pa v enem življenju čist dost, dokler nisme res na bombažne “gate” našig babic preklopila, pa še na vložke iz naravnih materialov.

Samo vprašanjce: zakaj naj bi tangice povzročale vnetja? Imela sem nožnično vnetje enkrat samkrat v življenju, in to daleč preden sem začela nositi tangice. Tole mi res ni jasno.

2 dni na mesec navadne spodnjice in trpim…ostale dni pa tangice ! vnetja zarad tangic ?…..pa kaj še ! pa ne gre pri meni za estetiko , za neke robove in podobno…enostavno ne prenesem robov po moji tazadnji !

Hm, jaz kupujem pri VS, najpogosteje hiphuggers in boyshorts, ali pa kake cheekies. Ne vem, kako se jim reče po naše.

Tiste, ki ste še mlade in nosite tangice verjemite, da sem vam, če prej ne, v meni slabo piše! Še rade boste nosile dobre, preproste bombažne hlačke (z robovi!) Ko pride suha nožnica, ko boste imele probleme z mehurjem, ko vas bo sluznica pekla..se boste še pa še tolkle po glavi in se spomnile, da se grehi iz mladosti plačajo v starosti! A kje je še to? Tako hitro pride, da se vam še sanja ne!

TAKO JE…
Sicer za tiste,ki nosite tange…..ko greste srat,pa ste odsotne od doma, in imate slučajno drisko, se vam hlače čist umažejo od dreka,ker vam noter lepo tišči tisti trak ?!!? NAVGRAŽNO !!!!! Resno !!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close