Katere spodnice uporabljate? tangice, brazilke, boksarice, navadne…
Odkar mi je sestra povedala , da je bila na šihtu , od spodaj je imela tangice , pa je drisko dobila in se je tisti trak zapackal , NIKOLI NITI NE POMISLIM na tangice ; so dobesedno SRANJE .
Pa lep pozdrav
p.s. Ginekologinja mi je dejala , da svetuje vsem pacientkam NAVADNE BOMBAŽNE SPODNJE HLAČE , ker so najbolj zdrave , tange in ne vem kaj pa so strup za nožnico !!!!!!!!!!!
Eni gledajo an estetiko, drugi pa na zdravje.
Boli mene k***, kaj se kje vidi, važno da ne škodi zdravju. Sicer se pa ne boxerce in brazilke pod hlačami ne vidijo, če se resne potrudiš in kupiš kake, ki so na robu poštepane, kar je pa res težko. Pa tudi zaradi mene, če se ne vem kaj vidi, zame je zdravje prvo, sranja z vnetji sem imela pa v enem življenju čist dost, dokler nisme res na bombažne “gate” našig babic preklopila, pa še na vložke iz naravnih materialov.
Tiste, ki ste še mlade in nosite tangice verjemite, da sem vam, če prej ne, v meni slabo piše! Še rade boste nosile dobre, preproste bombažne hlačke (z robovi!) Ko pride suha nožnica, ko boste imele probleme z mehurjem, ko vas bo sluznica pekla..se boste še pa še tolkle po glavi in se spomnile, da se grehi iz mladosti plačajo v starosti! A kje je še to? Tako hitro pride, da se vam še sanja ne!
Forum je zaprt za komentiranje.