Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Katere seksualne fantazije bi radi izživeli, pa jih še niste?

Katere seksualne fantazije bi radi izživeli, pa jih še niste?

Mogoče za nekatere perverzno, ampak želim si enkrat doživeti, da mi jo pes globoko poliže. Mislim pa, da nisem edina, ki si to želi…

Odgovor na objavo uporabnika
Fantazija, 29.02.2024 ob 09:28

Da bi bila intimna z žensko.

Uresniči si željo.Ne bo ti žal,le ne zaletavaj se…

A lahko eno željo ki se je uresničila? Swinger club, šest italijanov šprica po moji ženi, sperma ji teče iz obraza na joške, za finish pa ji ga še jaz izpraznim na faco, potem pa ta lepši del…fotoshooting, samostoječe zgoraj brez in vsa od sperme

Trojček z dvema bejbama. Ena ima strapon. Fuka doggy bejbo v rito, jaz pa bejbo s strapoonum oz zadaj. En tak lep vlakec 🙂

Da bi se pofukala s psom. Da se zaklene v meni in mi napolni pičko s pasjo spermo. Kolegica je probala v tujini enkrat, in je rekla, ta še nikoli ni bila tako dobro pofukana….

mojca392, 09.07.2024 ob 10:16

Da bi se pofukala s psom. Da se zaklene v meni in mi napolni pičko s pasjo spermo. Kolegica je probala v tujini enkrat, in je rekla, ta še nikoli ni bila tako dobro pofukana….

Mojca392 A bi mogoče ti mene s strapom v ritko? Piši na 9pegasus3@gmail.com
(btw mogoče ti lahko probam tudi psa zrihtat ?

Imaš zanimive ideje, i like it. Dejva se slišat ?

Ti je že kdo obdelal tvojo pred tabo, ali so to samo tvoje pobožne želje

V kerem klubu sta pa bila?

mojca392 javi se če imaš še vedno tako željo… markkrek@gmail.com

Da bi se šel trojčka z dvema ženskama

Trojček z mamo in hčerko

Sex z crnko in mulatkinjo

Sex z milfico dominantno, ko ji lizem muco da me pilula in z bicem daje ritem

In še bi se našlo….

Je katera z obale za to?

Jaz bi rad probal piss…če je katera za

majdvojcek@gmail.com

Da pride k meni neznanka (zavarovalnica, prodaja na domu itd…) in ji lizem picko ter prstke na nogah. Brez seksa, samo prsti.

Andrej366, 07.07.2024 ob 10:58

A lahko eno željo ki se je uresničila? Swinger club, šest italijanov šprica po moji ženi, sperma ji teče iz obraza na joške, za finish pa ji ga še jaz izpraznim na faco, potem pa ta lepši del…fotoshooting, samostoječe zgoraj brez in vsa od sperme

Ja noooo, sej to ni problem?

Vse je možno‼️

Samo če je tvoja za??

Anonimno 630705, 29.08.2025 ob 08:26

Ja noooo, sej to ni problem?

Vse je možno‼️

Samo če je tvoja za??

Daj Tonček, ne nabijej pa pejd že v penzijo.

Jaz bi pa rad uresniču da mi ena opazuje kako ga drkam v naravi in šprivnem vpričo nje ona pa samo gleda in se nasmiha . Je katera tukaj gor za kaj takega porednega .

Želel bi si opazovati 2 punci, ki se ližeta, da me vzburita, potem pa se jima pridružim ni jih še jaz ližem, obe. Zelo si tega želim.

Lepo oblečt najlonke,petke in uživat pri masiranju korenjaka da mi pride na najlonke

Da bi lahko mučila in bičala nemočne ljudi, ampak zares, z vso močjo, do onemoglosti. Tako po vzoru Nemskih paznic v koncentracijskih taboriščih. Za zdaj se lahko le izživljam nad psom, katerega občasno pretolčem z usnjenim povodcem. To me res nenormalno napali in zelo uživam v teh stvareh že samo ko fantaziram, kakšna bi bila in kako bi jih mučila.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close