Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Katere rože za na grob, če jih ne moreš hoditi zalivat?

Katere rože za na grob, če jih ne moreš hoditi zalivat?

Ali obstajajo kake rože, ki bi imele dovolj, če jih zalijem enkrat tedensko? Grob imam namreč zelo daleč. Obstaja kaj primernega?

Vinka, portulak, za čez poletje, sta enoletnici. V jeseni pa posadiš kaj drugega, takrat že ni problem zalivanje.

Kristusov trn. Zelo dobro kljubuje soncu in suši.

Sivka, rozmarin, portulak in druge sekulente

Jaz imam v vazi umetne. V zemlji pa tiste, ki spadajo v skalnjake, nizke pokrivne rastline. So zelo trpežne.

Mirta, tak fleten grmiček z drobnimi cvetovi (ampak ne vzet bele barve, raje vijolično ali modro). Zadnja leta ima veliko ljudi tudi okrasno sivko (tisto z malo večjimi cvetovi in v manjših grmičkih).

Jaz vsako leto rože posadim in jih prepustim naravnemu zalivanju. Lepo se mi je obnesel avstralski modri čudež, letos sem zopet posadila lantane. Jeseni jih pa zamenjam z mačehami.

Vežno je da boš okolje onesnažila, ko se boš enkrat tedensko vozila zalivat rože mrtvemu človeku. Zakaj?

Odgovor na objavo uporabnika
rože za na grob, 22.06.2021 ob 20:40

Ali obstajajo kake rože, ki bi imele dovolj, če jih zalijem enkrat tedensko? Grob imam namreč zelo daleč. Obstaja kaj primernega?

Cekinčki so super in rabijo malo vode.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close