Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Katere razširitve za Firefox priporočate?

Katere razširitve za Firefox priporočate?

Firefox ima vrsto uporabnih razširitev in dodatkov. Zanima me, katere najraje uporabljate? Meni je med drugimi všeč Stumble.

Danes sem si z 2.0 inštaliral tudi Adblock Plus. Evo medtem ko tole pišem sem opazil, da ima vgrajen tudi črkovalnik, tako, da sem ravnokar dodal še slovenskega.

Kako pa lahko v browserju uporabljaš črkovalnik?

Ko tole napšiem mi tretjo besedo v stavku podčrta. Jaz bi rabil še dodatek, ki pravilno postavi ločila.

Jaz uporabljam McAfee SiteAdvisor, ki deluje v google in yahoo browserju, tako, da zraven iskanih zadetkov naredi zeleno kljukico, če je stran varna, v nasprotnem primeru naredi rdeč opozorilni znak. Na vseh ostalih straneh pa deluje tako, da se gumb od McAfee SiteAdvisor spodaj desno obarva rdeče, če stran ni varna in zeleno če je varna stran. Tako imaš že na začetku nek vpogled v to, katere strani so polne virusov, Spyware programčkov in ostale nezaželene navlake.

A mi lahko prosim razložiš, kje in kako se to naloži, pa tudi, ali posodobitev Mozille Firefox na novo verzijo 2.0 kaj vpliva na delovanje računalnika. Jaz sem namreč oni dan posodobil antivirusni program BitDefender in mi je prekinilo interno mrežo (=povezavo med dvema računalnikoma), pa zdi se mi, da mi od takrat internet dela grozljivo počasi – kot njega dni, ko sem imel še telefonski modem in mašino 486. Kako ga lahko zbrcam, da bo spet delal, kot se za ADSL spodobi?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close