Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Katere proizvodnje obstajajo blizu centra Lj?

Katere proizvodnje obstajajo blizu centra Lj?

Vedno sem si mislila, da bom šla enkrat se spet v proizvodnjo odklopit za cca pol leta, zamišljala sem, da bo to Pivovarna Union, lahko bi hodila čez Tivoli, kakšna idila. Kaj je še v Lj? Ne mislim industrijskih con daleč izven središča.

V Ljubljani v centru tega ni.  V Stegnah morda je se najboljsa lokacija.

Odgovor na objavo uporabnika
Amarillis, 26.10.2021 ob 08:07

V Ljubljani v centru tega ni.  V Stegnah morda je se najboljsa lokacija.

kako ne -lj.  mlekarne na Tolstojevi, Lek na Verovškovi – to je še vs center.

spada pod center, 26.10.2021 ob 08:48

kako ne -lj.  mlekarne na Tolstojevi, Lek na Verovškovi – to je še vs center.

Tisto je Šiška. Šiška pa ni center.

Cela Lj je center ja, 26.10.2021 ob 08:53

Tisto je Šiška. Šiška pa ni center.

Ljubljana je center? Debilizma, mešanja megle, kraje, laži, prevare, nedoslednosti, sprenevedanja, birokracije, nečlovečnosti…. nadaljuj niz  Kakđna proizvodnja? V proizvodnji je potrebno delati.

Ljubljana je krdelo preplačanih, nesposobnih uradnikov, izgubljenih v času in prostoru.

seveda je del LJ “centra” – tako Šiška, kot Brežigrad, ne samo Lj Center = Center, kjer  so tlakovane peš poti  in kafiči ob Ljubljanici 🙂 Ker niti Šiška niti Bežigrad nista “suburbs” oz. obrobje Ljubljane, kot jen pr. nek Zalog ali pa Zadobrova, Vižmarje, Rakova jelša, ipd.

Si prej z LPP busom od  Drame/pošte do Tolstojeve in Ljubljanskih mlekarn , kot pa z Rakove jelše oz. Mokrške ulice do LJ centra ( Drama, pošta, ipd).

Tudi na Letališki imaš nekaj tovarn. Vsaj Hella je tam blizu, pa še kaj se najde.

rok-1, 26.10.2021 ob 12:24

Tudi na Letališki imaš nekaj tovarn. Vsaj Hella je tam blizu, pa še kaj se najde.

Res je – bivši Yulon:

.https://www.aquafil.com/localnews/preimenovali-smo-se-v-aquafilslo-2/

Letališka mi je pa najbolj mimo od vsega, še v BTC/CityPark ne hodim.

tnx vseeno vsem

Na Tržaški se mi zdi je Žito, nisem prepričana, čeprav živilske industrije nisem imela v mislih. Je bolj center kot Letališka. Letališka, Črnuče,… to je čisto druga zadeva.

No, menda bo še vedno ostala voda alneki.

kavaaa, 26.10.2021 ob 13:47

Letališka mi je pa najbolj mimo od vsega, še v BTC/CityPark ne hodim.

tnx vseeno vsem

Na Tržaški se mi zdi je Žito, nisem prepričana, čeprav živilske industrije nisem imela v mislih. Je bolj center kot Letališka. Letališka, Črnuče,… to je čisto druga zadeva.

No, menda bo še vedno ostala voda alneki.

Na Tržaški nikoli ni bil Žito, ampak je še vedno fabrka Ilirije Vedrog ( lasna  negovalna kozmetika in dekorativa, čistila, sveče,..)

Žito  je na Šmartinski BTC sedaj. ( Moskovska ulica)

Pa Žito se je spojil s Šumijem, ki je bila fabrka znanih bombonov – nasporti ljubljanske Drame, zdaj bo pa tam ta projekt:

.https://www.sumicenter.si/

kavaaa, 26.10.2021 ob 07:34

Vedno sem si mislila, da bom šla enkrat se spet v proizvodnjo odklopit za cca pol leta, zamišljala sem, da bo to Pivovarna Union, lahko bi hodila čez Tivoli, kakšna idila. Kaj je še v Lj? Ne mislim industrijskih con daleč izven središča.

Pa ravno danes ven novica o ukinjanju proizvodnje pivovarne Union v Ljubljani… je in bo ljubljanska voda očitno predraga za Niderlanderje:

.https://www.24ur.com/novice/slovenija/heineken-varjenje-uniona-seli-v-lasko.html

voda je problem, 26.10.2021 ob 18:30

Pa ravno danes ven novica o ukinjanju proizvodnje pivovarne Union v Ljubljani… je in bo ljubljanska voda očitno predraga za Niderlanderje:

.https://www.24ur.com/novice/slovenija/heineken-varjenje-uniona-seli-v-lasko.html

proizvodnjo bodo pač selili na Štajersko, kjer delajo tudi ob torkih, sredah in petkih …

V Laškem manj plačajo proizvodne delavce kot v Ljubljani. Volite me za predsednika, pa bom to izravnal.

hhm, 26.10.2021 ob 19:03

proizvodnjo bodo pač selili na Štajersko, kjer delajo tudi ob torkih, sredah in petkih …

Res delamo in se tudi udeležujemo vseh protivladnih protestov.

Hej820, 26.10.2021 ob 20:33

Res delamo in se tudi udeležujemo vseh protivladnih protestov.

tega pa so danes res nisem vedel.

torej imam srečo, da poznam same poštene Štajerce!

spada pod center, 26.10.2021 ob 12:09

seveda je del LJ “centra” – tako Šiška, kot Brežigrad, ne samo Lj Center = Center, kjer  so tlakovane peš poti  in kafiči ob Ljubljanici 🙂 Ker niti Šiška niti Bežigrad nista “suburbs” oz. obrobje Ljubljane, kot jen pr. nek Zalog ali pa Zadobrova, Vižmarje, Rakova jelša, ipd.

Šiška ni center, pa če stojo na glavi delaš.

Jarše tudi ne, Moste, Vič, Bežigrad tudi ne.

Center pomeni downtown.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close