Katere pa vi?
Mar res noben/a ne bere blogov oz. ne pozna katerega, ki bi ga bilo vredno priporočiti?
Ok, bom pa jaz naštela tiste, ki jih občasno prebiram
– katarina
– dajana
– irena sirena
– simona rebolj
– tina malina
– iztok gartner
– nergač
– easyriderka Eva
Morda pa komu pride prav, se kdo drug opogumi in predlaga še kakšnega.
napača, nisem jaz napisala tistega komentarja zgoraj. meni ni treba delat reklame zase, se dela sama. ne pripisuj mi osebnostnih lastnosti, ki jih nimam.[/quote]
Če si rekla, da se poslavljaš od tega forua in to vsepovsod razglašaš, kako potem lahko spet in spet reagiraš takoj, ko se tvoje ime kjerkoli pojavi?
Mater si butasta
napača, nisem jaz napisala tistega komentarja zgoraj. meni ni treba delat reklame zase, se dela sama. ne pripisuj mi osebnostnih lastnosti, ki jih nimam.[/quote]
Če si rekla, da se poslavljaš od tega forua in to vsepovsod razglašaš, kako potem lahko spet in spet reagiraš takoj, ko se tvoje ime kjerkoli pojavi?
Mater si butasta[/quote]
ena od bolj butastih stvari je poslavljati se od javnih blogov, se ti ne zdi? in tista, ki je to raznesla okrog je resnično butasta. razmišljaj ….
Mater si butasta[/quote]
ena od bolj butastih stvari je poslavljati se od javnih blogov, se ti ne zdi? in tista, ki je to raznesla okrog je resnično butasta. razmišljaj ….[/quote]
Na svojem blogu si dala link do MON-a in potem pripisala “sem se odločila, da za nekaj časa odklopim ta forum, na katerem itak bolj malo sodelujem”
Zdaj pa ti razmišljaj
ena od bolj butastih stvari je poslavljati se od javnih blogov, se ti ne zdi? in tista, ki je to raznesla okrog je resnično butasta. razmišljaj ….[/quote]
Na svojem blogu si dala link do MON-a in potem pripisala “sem se odločila, da za nekaj časa odklopim ta forum, na katerem itak bolj malo sodelujem”
Zdaj pa ti razmišljaj[/quote]
predmet debate pa je bila? spolnost? ja?
Forum je zaprt za komentiranje.