Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Katere kirurške maske?

Katere kirurške maske?

Katere kirurške maske so bolj prijazne do kože? Manj plastične, bolj mehke? Lupila škatlo v Sanolaborju, to je kot bi plastiko napelA na obraz.

Poznate kakšno znamko kirurških mask, ki je bolj mehka in delujee manj plastično?

Imam kupljene v Tosami Domžale, dec 2019 – cena 9,90 eur za 50 kom škatlo;   oznaka Procedure, kapljična zaščita – proizvajalec je pa  Medline:

Medline Blue Procedure Face Mask, 50-count

Hvala za idejo in fotko. Iščem take po spletnih trgovinah pri nas, a jih žal ne najdem.

Katere se vam še dobro obnesejo?

Oh, slabo sem gledala, sem jih našla na Tosami. Samo je embalaža drugačna. A te potem niso tiste plastične, so mehke in nežne do kože?

Danes sem kupovala oz. iskala maske, ki bi bile bolj prijazne do kože, to pomeni mehkejše in ne take, da te v prvi minuti že švic polije po obrazu.

Nisem našla nič pametnega, tako da res ne vem, kako ostali zdržite pod to slabo kvaliteto mask, ki jih prodajajo pri nas. Moram imeti kirurško (ne verjamem, da imajo kirurgi dejansko to čip šit iz naših drogerij!), nosim jo po cel dan, to je za znoret pod to plastiko. :((((

Ima kdo kakšno idejo, kje dobiti kirurške, ki bi bile prijaznejše do kože na obrazu?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close