Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Katere barvice na 1 r

Katere barvice na 1 r

Meseca še ni konec in naša je porabila že polovico barvic. Zahtevano je 12 kvalitetnejših debelejših barvic, zato sem kupila Faber castel. Vse lepo in prav, cena visoka in kao res kvaliteta, ki odtehta ceno. Pa sem razočarana. Barvice se lomijo in kar naprej samo šilim. S katerimi ste zadovoljni, da se ne lomijo, ker mi je noro vsak mesec kupit komplet barvic po 15 + €?? Hvala.

Pri nas ima (tretji otrok) Lyra barvice. Ko sem jih odkrila (pri taprvi), nisem kupila več nobenih drugih. Porabi pa približno ene in pol na leto v prvih razredih. So pa za moj okus boljše od FC. poceni pa niso.

Kje se kupijo Lyra?

Tudi jaz priporočam Lyra barvice.
Pa še nekaj, za 15€ si narediš zaloge za celotno šolsko leto, ne za en mesec, ker so te barvice nekaj cenejše od ostalih. Jaz sem jih naročil tukaj: http://emka.si/barvice-lyra-osiris-12-barvic/PR/49700,5509

http://www.bicworld.com/en/products/details/88/evolution-triangle

Kupljene v trgovini Tedi, cena 3,5 eur.

Doma imamo en komplet, ker so se super izkazale (v pol leta se nobena špica ni zlomila), smo kupili en komplet za prvi razred.

Očitno so barvice faber castel že drugo leto zaporedoma zelo slabe kvalitete. Predlani smo jih kupili za sina – smo bili super zadovoljni. Lani kupili hčerki za 1.razred – poden od podna. Do konca oktobra je potrebovala že nove. Se mi zdi da je sicer kriv les in ne minca.
Lani je imel sin Giotto – bili zadovoljni, zato smo jih kupili tudi letos. Ta mala si je zaželela jolly. Za enkrat so še oboje b.p. Faber castel pa nikoli več. Močno precenjene barvice.
Glede Lyra barvic – se ne lomijo kaj dosti, ampak po mojih izkušnjah kvalitete mince ni ravno najboljša. Če nekaj časa barvaš z isto barvico, intenziteta barve zelo pade.

Vidiš, kako imamo različne izkušnje. Mi smo enkrat za doma kupili giotto, pa so bile otrokom suhe in krhke. Ker pa moji otroci res ogromno rišejo, smo iskali dovolj mastne barvice. samo Lyra so se nam izkazale. In intenziteta je bila v vseh (približno) desetih paketih, kolikor smo jih doslej kupili enako dobra.Intenzivne barve, lepih tonov.

In ni krivo to, da otroci silijo in silijo in silijo? Moj je dobil nov silcek in je prvi solski dan silil kot nor, eno je osilil za 1/3 dol, pol sem pa po mizi udarla in tudi silcek ni vec tak hit. Kupila sem mu FC barvice.

Lahko se nekaj vprasam kje so vasi otroci v prvem razredu, nasi ze pisejo par besed, meni je to noro hitro. In to morejo vedet kdaj mala tiskana in kdaj velika.

Saj nič ne rečem, veliko barva. Nekaj v jutranjem varstvu, malo v PB, nekaj med poukom.
Nekako je osvojila da samo dvakrat obrne barvico. Sem tudi sama preverila in dejansko se FC barvice lomijo.
Ne ne pišejo besed, pač pa jih prepisujejo iz table.

debele barvice-za samo 2 evra lahko samo gledaš, kako intenzivne barve so! se ne lomijo, lepo se šilijo…
te ima naš za doma, v peresnici ima Jolly. še vedno so dobre stare đolike, vendar so v primerjavi z muellerjevimi kar precej dražje. naslednja runda barvic za v šolo bo definitivno mueller-jeva znamka.

Vaš link

LP

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close