Katera zobna pasta res naredi bele zobke
Zadnje case opazam, da zobje niso vec beli. Na policah je milijon past, ki naj bi jih lepo in neskodljivo pobelile. Poskusila sem jih nekaj, pa ni pravega efekta. Ali je tu katera, ki ima dobre izkusnje – katero belilno pasto priporocate? Da pobeli, a ne poskoduje zob? Pa se kak domac recept? (razen limone, sem alergicna). Rada bi imela spet take zobke kot v mladosti:)
jaz sem si pri zobozdravniku dala zobe peskat. hiter postopek za beljenje zob, potemnjenih od kave, vina. stane 80 eur. efekt pa malo boljši kot od teh past, kjer efekta skoraj ni.
veliko je odvisno od zob. moji so pač rumeni :-((
beljenje bi stalo ene 300 eur, je pa zelo agresivno. že to moje peskanje je bilo polno kemikalij.
Jaz si umivam zobe z zobno pasto nato pa še pomočim ščetko v navadno kuhinjsko sol in … zobki so res beli. Jaz imam sol kar v kopalnici v eni posodici. Lahko pa sol raztopiš v kozarcu vode in nato pomakaš ščetko vanj – da ni preveč soli na ščetki. Res da imaš potem malo slan občutek v ustih ampak če dobro spereš z vodo ni panike. Poskusi.
Moji zobje so bili tudi rumeni od kave in cigaretov samo ko sem začela s soljo je razlika opazna – ni čez noč ampak nekaj mesecev pa je.
Seveda škodi, sol razžira zobno sklenino.
Pa kaj vam je ljudje? Česa vsega ne bi naredili, da bi imeli bele zobe? vse te razne zobne paste in sredstva za beljenje vsebujejo bolj ali manj agresivne snovi, ki razžirajo sklenino. Prav tako tudi limonin sok, saj vsebuje vendar kislino.
Jaz imam raje rahlo rumenkaste, ker je to moja naravna barva zobne sklenine in že nekaj let nazaj me je zobozdravnica potolažila, da je taka sklenina bolj trdna od bele.
Torej…
men so te paste bolj tako tako…sicer pa sigurno pomaga občasno umivanje z mešanico sode bikarbone in limoninega soka. jaz si zmešam žličko sode, malo limoninega soka,vzamem kar tistega kupljenega od salatine in zmešam. Super je…
pa zadnjič sem brala ,da menda oglje pobeli zobe…nisem še probala…
evo članek
http://style.over.net/naravno-in-poceni-do-blescecega-nasmeha/
men so te paste bolj tako tako…sicer pa sigurno pomaga občasno umivanje z mešanico sode bikarbone in limoninega soka. jaz si zmešam žličko sode, malo limoninega soka,vzamem kar tistega kupljenega od salatine in zmešam. Super je…
pa zadnjič sem brala ,da menda oglje pobeli zobe…nisem še probala…
evo članek
http://style.over.net/naravno-in-poceni-do-blescecega-nasmeha/%5B/quote%5D
Jaz ze nekaj časa uporabljam pasto za naravno beljenje zob Splat Blackwood z ogljem. Pasta res deluje in jo zelo priporočam:) dobi se v Lekarnah Ljubljana
[img]http://www.lekarnar.com/spree/products/15217/overlay/blackwood-splat-zobna-pasta.jpg?1423119837[/img]
Se 100% podpišem pod zobno pasto Splat Blacwood!! Je neverjetna, zobe sčisti in jih s časoma pobeli! Pa še dobrega okusa je. Uporabljam jo že leto in pol in ne grem več na nobeno drugo! Vsem v družini je všeč! Kupi jo lahko v lekarnah v Ljubljani ali pa na spletu, direkt in Splata – Rusije. Če kupiš tri ali več, je še poštnina gratis.
Forum je zaprt za komentiranje.