Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Katera zobna pasta res naredi bele zobke

Katera zobna pasta res naredi bele zobke

Zadnje case opazam, da zobje niso vec beli. Na policah je milijon past, ki naj bi jih lepo in neskodljivo pobelile. Poskusila sem jih nekaj, pa ni pravega efekta. Ali je tu katera, ki ima dobre izkusnje – katero belilno pasto priporocate? Da pobeli, a ne poskoduje zob? Pa se kak domac recept? (razen limone, sem alergicna). Rada bi imela spet take zobke kot v mladosti:)

jaz sem si pri zobozdravniku dala zobe peskat. hiter postopek za beljenje zob, potemnjenih od kave, vina. stane 80 eur. efekt pa malo boljši kot od teh past, kjer efekta skoraj ni.

veliko je odvisno od zob. moji so pač rumeni :-((

beljenje bi stalo ene 300 eur, je pa zelo agresivno. že to moje peskanje je bilo polno kemikalij.

Jaz si umivam zobe z zobno pasto nato pa še pomočim ščetko v navadno kuhinjsko sol in … zobki so res beli. Jaz imam sol kar v kopalnici v eni posodici. Lahko pa sol raztopiš v kozarcu vode in nato pomakaš ščetko vanj – da ni preveč soli na ščetki. Res da imaš potem malo slan občutek v ustih ampak če dobro spereš z vodo ni panike. Poskusi.
Moji zobje so bili tudi rumeni od kave in cigaretov samo ko sem začela s soljo je razlika opazna – ni čez noč ampak nekaj mesecev pa je.

redno jutranje žvrkljanje sončničnega bio olja garant pobeli zobe

preverjeno 🙂

res?! daj se široko nasmej, da vidimo

pohota, tale nasmešek je samo zate :))))))))))))))))))))))))))))

Bom verjetno kar vse poskusila (razen mogoce peskanja, ker se ful bojim it k zobozdravniku); a sol zobkom ne skodi?

Probaj še z WC račko.

Samo v vednost:

Po 6-ih mesecih uporabe “DentaMed Whitening” so me skeleli že vsi zobje. Pa nikoli prej nisem imela težav z zobmi ali skelenjem! 😉

Hočem reči, bodite previdni s temi “belilnimi pastami”.

LP

Meni osebno je najbolj zobna pasta sensodyne. sicer jaz nimam rumenih zobov ampak vseeno. Sem jo enkrat zamenjala pa se druge ne morejo primerjati.

Seveda škodi, sol razžira zobno sklenino.

Pa kaj vam je ljudje? Česa vsega ne bi naredili, da bi imeli bele zobe? vse te razne zobne paste in sredstva za beljenje vsebujejo bolj ali manj agresivne snovi, ki razžirajo sklenino. Prav tako tudi limonin sok, saj vsebuje vendar kislino.

Jaz imam raje rahlo rumenkaste, ker je to moja naravna barva zobne sklenine in že nekaj let nazaj me je zobozdravnica potolažila, da je taka sklenina bolj trdna od bele.

Torej…

Enkrat do dvakrat tedensko si umij zobe s sodo bikarbono.
Ne pretiravaj, da ne uničiš sklenine.

a ste kaj sprobale moško belilo 😛 hehehe

hec hec

Živ.

Se strinjam z Titi-jem, ne pretiravajte. Belilne zobne kreme, nekatire naredijo več škode kot koristi. Kaj ti pomagajo danes lepi zobje, če boš potem kaj kmalu škrbasta,,,potlej pa bo zobar pel 🙂

Lp

Hej!

Je že kdo probal tole?

Zgleda drugače kot tiste top shop zadeve…

Enkrat do dvakrat tedensko si umijte zobe z sodo bikarbono Oz v eno žlico sode bikarbone primešajte se limonin sok in počakajte da pena izgine. Nato pa si zobe umijte. Meni osebno je Pomagalo!:)

Zadnjic sem kupila neko novo Biocalcium svetlo modra in bela embalaza v tus drogeriji, vzela sem si cas in pregledala sestavo, kupila sem jo ker vsebuje sodo bikarbono in omega-3 in sem navdusena!!
Super pasta!

Jaz tudi prisegam na sensodyne rapid, ne skeli me nobena hrana vec. Iscem pa se nekaj dodatnega, da si pobelim zobe. Kaj priporocate?

Največ popustov na enem mestu [url=https://samipopusti.si/]Samipopusti.si[/url] ||

men so te paste bolj tako tako…sicer pa sigurno pomaga občasno umivanje z mešanico sode bikarbone in limoninega soka. jaz si zmešam žličko sode, malo limoninega soka,vzamem kar tistega kupljenega od salatine in zmešam. Super je…
pa zadnjič sem brala ,da menda oglje pobeli zobe…nisem še probala…
evo članek
http://style.over.net/naravno-in-poceni-do-blescecega-nasmeha/

men so te paste bolj tako tako…sicer pa sigurno pomaga občasno umivanje z mešanico sode bikarbone in limoninega soka. jaz si zmešam žličko sode, malo limoninega soka,vzamem kar tistega kupljenega od salatine in zmešam. Super je…
pa zadnjič sem brala ,da menda oglje pobeli zobe…nisem še probala…
evo članek
http://style.over.net/naravno-in-poceni-do-blescecega-nasmeha/%5B/quote%5D

Jaz ze nekaj časa uporabljam pasto za naravno beljenje zob Splat Blackwood z ogljem. Pasta res deluje in jo zelo priporočam:) dobi se v Lekarnah Ljubljana

[img]http://www.lekarnar.com/spree/products/15217/overlay/blackwood-splat-zobna-pasta.jpg?1423119837[/img]

oglje sigurno pomaga,super je…po enem tednu uporabe oglja imam svetlejše zobke…

Se 100% podpišem pod zobno pasto Splat Blacwood!! Je neverjetna, zobe sčisti in jih s časoma pobeli! Pa še dobrega okusa je. Uporabljam jo že leto in pol in ne grem več na nobeno drugo! Vsem v družini je všeč! Kupi jo lahko v lekarnah v Ljubljani ali pa na spletu, direkt in Splata – Rusije. Če kupiš tri ali več, je še poštnina gratis.

priporočam White System Express. Naročila sem ga preko spletne strani in uporabljam 3 krat na teden. izdelek je v obliki praška in zaenkrat sem zelo zadovoljna, ker že po dveh tednah je bila razlika.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close