Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Katera znamka sladoleda…..

Katera znamka sladoleda…..

…v družinskih banjicah vam je najboljša? Kateri okusi vas najbolj premamijo?

Jaz prisegam na Shoellerjeve in Nestlejeve; okusi: vanilija, sadje, ali lešnik. Se moram v teh vročih dnevih kar po roki, da ne zmažem cele banjice sama…..

Lp,

Inge

Jaz bi umrla za sladoled iz City parka, v BTC. Poskusla sm skoraj vse okuse – morm rečt, da je en bolši kot drugi. Lohk pa bankrotiraš, ker so kr dragi (mal heca mora bit)

Letošnji favorit je banjica ljubljanskih mlekarn Maksim – malaga. Njamiiii!!!!!!!

bravo S. takoj ko sem prebrala naslov teme, sem se zapodila, da napišem Maksim, ampak jaaaagoooodaaaa

trenutno je prvak nov sladoled od Ledota in sicer lesnik, vanilija pa vmes ima se čokoladni preliv. mmmmmmmmmmmm

Maksim

Pri Rustiki v City parku. Pečeno jabolko s cimetom, jogurt s koščki pomaranč, bela čokolada z jagodami, jogurt s figami,paradiž, sladoled ACE, vanilijev dietni, orehov, lešnikov s hrustljavimi koščki, piškotek, pita stare mame……sline tečejo.POJDITE POSKUSIT NE BO VAM ŽAL (zdej pa zvenim že kot iz ene slabe reklame ampak je res.

ah, sladoleda sploh ne maram, včasih mislim da mi paše, potem pa se silim s kakšnim višnjevim in si obljubim da ga letos ne bom več jedla

OD LEDOTA!!!!!!!!!!!!!!!!! Mislim, da se imenuje Gradissimo.

Men je pa fulll dober od Starbursta (ne vem če se glih tko napiše no) tist sadni rdeč, yummmmmi, sam se ga skor nikjer več ne dobi.

ma, men je dober skoraj vsak, ker sem res nora na sladoled. imam pa raje kremne okuse, tako da bolj navijam za npr. maxim al pa preprosto vaniljo, polito na primer z baylisom (mnjam!), kot pa za sadne okuse. zelo dober pa zna biti tudi točen pri sladoledarju (če ga še kje imajo). ravno včeraj sem dva zmazala kot za šalo!

Maxim… malaga!!! zakon!

katerkol, sam da je čokoladniiiii!!!!

Planica

PLANICA !!!!!!!

En ful tak smetanast orehov… Znamke pa ne vem…

Piran(stračetela)in Ledo…

Jaz pa še vedno prisegam na Tom lučko. Ni ga čez ta sladoled, zame.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close