Katera znamka avtomobilov …
Vse se kvarijo. Vse je odvisno od tega, na kakšen avto naletiš in ali sploh znaš voziti avto (kakšni nesposobneži ga tudi sami uničijo) ter kdo ti ga !servisira!. Res pa je, da so servisi pri Fiatu ful poceni, začetni tam okoli 70€, seveda ne na Avto triglavu, ampak na kakšnem drugem pooblaščenem in predvsem sposobnem servisu.
se mi zdi da večina ljudi sploh ne skalkulira komplet stroškov z avtom, potem je pa tko kot je. Če kupiš nov ali novejši avto, se že v osnovi znebiš en kup denarja + kasko. Poleg tega so dragi deli in tudi na odpadu in trgovinah z avtodeli jih ne dobiš zlepa. Pa še veliko zgubiš ko ga prodajaš. V današnjem času dobiš 10 ali 12 let star avto za eno plačo, s tem da ima vso opremo, treba je kupit samo večji avto z močnejšo mašino. Večje mašine res več kurijo in je dražja registracija, po drugi strani so pa tolk boljše izdelani da je življenska doba delov dosti daljša. Samo v razmislek. Lp
Huh, definitivno si osvetlil točko, ki je nihče ne pogleda. Seveda je odvisno od veliko dejavnikov, kakšen avto si bo človek izbral. Nekdo, ki nima -50% na zavarovalnici, verjetno ne bo kupoval starega avta z 180 konjem (ali pa tudi kakšen razred pod tem), ker verjetno ni toliko butast, da bo dal 1300€ samo zato, da ga bo spravil na cesto, sploh pa če je avto vreden npr. še enkrat toliko. Torej si bo raje vzel nekaj z 1.2 motorjem in bo mir na tem področju. Poleg tega se nekdo, ki nima pojma, ne sme ukvarjati z nakupom starega avta z več konji, ker bo po vsej verjetnosti krepko nategnjen. Niti ne moreš vedeti koliko km je avto prevozil (večji avto – večja možnost za obilne relacije, taxi vožnje), niti ne veš koliko lastnikov je imel. Ker število km ni okvirno (ponavadi so odstopanja tudi do 100 k km), niti ne veš na kateri servis mora avto iti. Pri teh letih pa itak verjetno potrebuje generalko! S tem, da ko kupiš toliko star avto, moraš računati na obilen servis. Če si ti ni ravno vseeno za izgled avta, mu je potrebno urediti tudi kakšno rjico tu pa tam (začuda se tudi na domnevno pocinkanih karoserijah to dogaja), to seveda ni poceni, poleg tega je vprašanje, kolikokrat je bil avto zbit, deset let na slovenskih cestah ni od muh, no pa kako veš, da samo na slovenskih? 🙂 Nenazadnje verjetno vemo, koliko stane set 15 col gum in koliko set 16 ali 17 col. 😉 Za ilustracijo 180€ vs. 160€x4. :)) Poraba je seveda tudi ena zanimiva zadeva, ljudje se je izogibajo.
Moram pa reči, da se da punta mk2a na italijanskih odpadih sestaviti skupaj za malo denarja, tudi novi deli so poceni, medtem, ko so recimo 10-12 let stari avti z močnejšimi motorji, ki se vozijo po cestah razne honde (vti, esi) in audiji. Malo dvomim, da se jih da ceneje skupaj sestavit kot par let starega punta.
In glede na to, da ženska, ki je odprla tole temo, nima niti osnovnega znanja o avtomobilizmu, močno odsvetujem nakup toliko starega vozila. V najboljšem primeru jo bodo nategovali vsepovprek, v najslabšem bo pa avto doma, nevozen. Plus to, da imajo ženske po večini rajši male avte z manjšimi motorji. Starejši stroji so primerni za take, ki se vsaj malo znajdejo. Če bi bila tudi jaz iznajdljive narave, bi bila doma verjetno že Delta Evo. :))
Se pa strinjam s tem, da nov ali novejši avto zgubi na vrednosti, se pa lahko počaka kakšne dve leti, mogoče tri, kjer vrednost konkretno pade, fiat npr. če ni ravno dizel, sploh nima nobene vrednosti.
…kdo bo tole bral…
Lep vikend vsem!
g.ali ga. leprotto!
Zenska je pac povedala svoje mnenje in ocitno ni tko mahnjena na avtomobile kot vecina slovencev, kateri se kazejo s plehom na cesti.
hotela je povedati , da se sedaj dobi avto ze za eno placo….vcasih pa tako ni bilo.In tukaj ima pac vsak pravico povedati svoje mnenje.Jaz sem pristas nemcev, vi italijanov, eni japoncev itd, zato pa je toliko znamk , da zadovolji potrebe teh ljudi.Jaz imam avto izkljucno za prevozno sredstvo , pa da je varen in velik, pa da mal pije , pa da ma klimo…nekateri pa niso s tem zadovoljni. Ko prodajas avto te pa itak vprasajo samo, ce je bil zaleten, koliko ma km, pa ce ma klimo….to pa vem iz lastnih izkusenj, ker vsake 4 leta menjam avto, ker kupujem vedno stare 3 leta.Najboljsa racunica .
lp.
Očitno večini res ni problem denar če imate v glavi samo novega ali do tri leta starega…haloo. Pa je problem pri preveč kilometrih(200.000 je že za generalko, pa take…od kje vam to…?), pri razbitih,…
Če je dobro popravljen, je enak kot nov…nič ne bo stran padlo. Vsi motorji s šestvaljnimi motorji delajo 400.000-500.000 km če je avto redno servisiran. Pa še to je res butasto: daš 20.000 eurov za avto, pol pa šparaš na gorivu(diesel varianta). Povejte mi kje je tukaj računica…? JE NI!lP
Takšnega avta ni!
Obstaja en kup statistik o okvarah pri avtih, ene so razvrščene celo po starosti avtov…
Vsak pozna koga, ki ima super avto, in skoraj vsak mu lahko da kontra, da pozna človeka s točno istim tipom avta, ki se non stop nekaj kvari.
Moram najprej povedati, da navijam za japonce. In dodati, da ne verjemi zgodbicam o dragih rezervnih delih, ki jih je povrh vsega še težko dobiti. Deli stanejo zelo različno za zelo različne avte, poznam kar nekaj lastnikov renaultov, ki jih glava boli, ko gredo na servis, pri nas imamo pa dva stara japonca, pa mi servisi ne predstavljajo prelomne točke v družinskem proračunu.
Poguglaj in poišči nekaj statistik, pa testov iz tujine in boš morda lažje zožila svoj izbor.
Jabolčk, bom malo zlobna – kaj za boga milega ti koristi ultra varen avto, ki je ves čas na servisu?
Glede na to, da niti nismo govorili o starosti avta, predvidevam, da gre za kaj novejšega, to pa pomeni, da bo notri vsaj osnovna varnostna oprema. Z airbagi smo pa obsedeni predvsem Evropejci, v Ameriki jih imajo bistveno manj v čislih. In tudi zaradi airbaga kdo umre.
Sam sem velik pristaš japonskih vozil. V življenju sem vozil kar nekaj avtomobilov in mogče sem imel ravno tašno srečo ampak japonska vozila me niso nikoli pustila na cedilo medtem ko me je recimo vectra kar nekajkrat. Da sploh ne omenjam C3 ali pa passata. Seveda je odvisno na kakšen avto naletiš. Sam pa sem mnejna da če imaš avto 10 let potem kupi novega, če manjaš po letu dni kupi rabljenega.
Lp
Meli Vectro 6 let, prevozili 240.000 km nikoli nobene napake. Je pa res da smo mel 1.6 benzin.
Mel passata vedno pri mehaniku, kupli leta 2000 novi fiat punto – vedno pri mehaniku, smo ga po pol leta prodal. Sedaj vozimo Laguno 1,9 td (letnik 2002, 110.000km) in jaz opel corso 1,2 (letnik 2004, 65000km). Oba avta brez okvar in posebnosti.
Lp
Urška
Odločitev je seveda vaša.Moje priporočilo je FIAT sam jih imam že 15 let pa z njimi nimam nobenih težav z njimi sem prevozil skoraj 400 000km je poceni za nabavit,poceni servis,mala poraba,če pa se odločite za dizel potem je to to.Do malo prej sem imel STILO karavana JTD 115 avto ki me je navdušil.Avto ni ne vem kako preztižen je pa fantastičen dokaj prostoren izredno varčen in za karavana nenormalno živahen ima odličen avdio sistem odlično klimatsko napravo ki ob avtomatiki v mojem primeru poskrbela da je v avtu bilo vedno meni hladno ženi pa toplo.Žal sem ga moral zamenjati za enoprostorca ker sem rabil še en sedež,pa se mi še danes kolca po njemu.FIAT ULYSSE sem mislil da je bolj FIAT pa ni PEUGEOT je poskrbel da imam s tem avtom kar nekaj sivih las.Žena pa ima FIAT PUNTO letnik 00 pa tudi dobro dela in še enkrat servisi in rezervni deli so zelo poceni povem iz prve roke.