Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek katera SLOVENSKA stran razen Partisa še obstaja?

katera SLOVENSKA stran razen Partisa še obstaja?

pozdrav,mi lahko kdo pove,katera slovenska stran razen Partisa še obstaja,da bi lahko potegnila dol kakšen film?
Blink se je sesul…Morda obstaja kakšna njegova različica? Pirate Bay je ok,ampak bi rada podnapise,ali sinhronizacijo…Podnapisov si posebej ne vem naštimat k filmu…
Hvala!

Big bang recimo. Gres tja placas in dobis podnapise pa se racun ti dajo. 😉

hvala,veš ne boš verjel,filmov originalov imam dva predala,lahko ti kakšnega odstopim!;) Vsi so iz časa,ko sem ŠE imela službo.Zdaj mi je 15-20 evrov za film odločno preveč,sploh če razumeš,da je to 10 procentov mojega mesečnega prihodka,in ne,nimam socialne podpore… 🙁

Ne se jeziti no. Ne poznam teh strani. Kaj pa videoteka? 😉

Potegni dol na piratu, čeprav ni SLO. Podnapise pa na podnapisi.net. Predvajaš v BS playerju, kjer ti samo naloži podnapise. Easy, pa še veliko filmov imaš tam.

sem že našla odgovor na svoje vprašanje,hvalaaaa! 😉
Videoteka? Glede na moje trenutno finančno stanje,predrag šmoren! 😉
Bo pa v kratkem bolje!Juhu!

Na partisu jih je menda še največ. Jaz pa veliko iz piratebaya vlečem, ampak je res, da me ne moti, če je angleško oz. si dam zraven še potem angleške podnapise, da ni potrebno tako poslušat.
Če imaš BS player, ti sam poišče podnapise po spletu, če so. Zato za začetek glej filme v BS playerju.

Kakšne filme pa rada gledaš? Mogoče ti lahko kakega svetujem.

No vidis potem bos pa bogata kmalu. 🙂

hvala za prijaznost!:)
zanima me kak film s precej lahkotno tematiko. Nič nasilja,spletk…
Da si malo odpočijem od vsakdana… 😉

bogata ne,nimam niti želje,obeta pa se mi dokaj korektna zaposlitev! 🙂

Super. Kaksni filmi pa te zanimajo povej malo 🙂

http://videoteka.org/login.php?returnto={04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}2F

http://yubraca.net/
ni ne vem kakšna izbira, mogoče pa vseeno kakšnega najdeš
,,moj blink,, pa trenutno ne deluje, mogoče nikoli več ne bo

no,dobro,samo ne se smejat!
romantični-na prvem mestu.
znanstvena fantastika, 🙂
pustolovski,
zgodovinski
dobrodošla tudi kakšna novejša kvalitetna risanka… 😛
hvala…

hvala

Na partisu je film Avanti!
Zelo lušten, lahkoten film.
Potem The Odd Couple1, 2 (mogoče to že iz tv poznaš).

Some Like It Hot je tudi na partisu. Super komedija.

To Catch a Thief je tudi na partisu, sicer je Hitchcockov film, ampak nič grozen, prav zabaven.
Rear Window, tudi na partisu, tudi Hitchcockov, fajni film, poglej, saj ni grozen, zanimiv je zelo.
Irma la Douce, super film, nujno poglej, je tudi na partisu.
Tudi My Fair Lady je na partisu.
Tudi Singin in the rain je na partisu

Ti vsi so super, tako da poglej 🙂

hvala!:)

To ti bodo zenske povedale jst gledam bolj realisticne filme. Brez drame nea gre! 😉

http://tornado.si/?p=home&pid=1

A videoteke sploh še obstajajo:))

Hec. Ali pa ne – ker ne poznam nobene.

Knjižnice so zakon – filmi so tam zastonj. Drugače pa edino Partis. Blink mi je bil boljši. Dokler je delal:/

Dokler je delal? Res da so za nekaj časa morali prenehat delovat zaradi velike okvare, ampak že lep čas delujejo nazaj. Nekaj časa so se preimenovali v Torrent. si, zdaj je pa nazaj Moj Blink, meni osebno veliko bolj všeč od partisa, ker je pregleden. Izbereš si vrsto predogleda, imaš lepo sliko zraven in ne zgolj suhoparne napise v vrsti kot na partisu.

. .......................................................................................................................................................................................... Več ljudi brez dlake na jeziku...in bi se sčasoma rodilo upanje za boljši svet... ...........................................................................................................................................................................................

modrival ali te lahko prosim za povabilo moj blink-a

Obišči potegni.si

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close