Katera si upa?
Forum je zaprt za komentiranje.
Splash › Forum › Arhiv › Ženski in moški čvek › Katera si upa?
Pri nas doma vlada “tardeča” gospa. Men gre pa danes tako na seks; ne vem ali je kaj takega v zraku ali kaj.
Katera bi si upala mi ga zmehčat, sam tako v mislih?
Da vidimo!
V mislih?
Ja, ali nikoli ne sanjaš – saj veš, da so prepovedana jabolka najslajša.
Jaz non-stop sanjam..sam ne wem kaj teb to pomaga. Oziroma kaj ti pomaga tud ce ti sanjas zdj…
Še bolj me razrajca! Kaj predlagaš? Naj grem na WC in …?
Od kdaj je pa tardeča ovira za seks ?
Si sploh kdaj opazil, da imaš trdega? Bolje, je tvoja opazila?
Iza, ni ovira, vendar v najhuših dneh ženi ne paše – take pač ste. Jaz bi pa vsak dan – minimum dvakrat.
DE, pa kako ga čutim!!! Tudi žena je čutila.
Ne verjamem. Zadnjič je prišla k meni in povedala, da tako zadovoljna že dolgo ni bila.
Da ti samo fantaziraš…
KIR no sj zato mas pa roke se na razpolago a ne. 😉
DE, vedno je zadovoljna in zadovoljena!!!
Robyfruit, ko bi bile vsaj roke tvoje, so veliko bolj nežne, pa ustnice….
Meni je povedala nekaj drugega, Kir…
Potem pa meni govori kr nekaj! Pa se dela tako mucko, po dobrem seksu kr prede. Zdej si ga pa grem..
Hahaha, o dobrem seksu je zacela govorit sele ko je sprobala mene…
Zate je rekla samo da te vsak vecer caka pred WC. In da ti mislis da je s tem konec seksa
KIR lohk si jih edino zamisljas. 😉
Kdor veliko govori-malo naredi.
Res sem si jih zamislil-čudovite so bile. Ne veš kako je pomagalo, kakšno olajšanjeeee! Super bejba si, posebno tvoje ustnice.
DE, zanjo sem jaz prvi, edini in neponovljiv!
S tem se je strinjala, Kir, samo da je dodala vmes ŽAL.
Same barabe ste tukaj!
A si zlo potreben?Mogoče se te pa usmilim.Pa še zadovoljna bova oba.Ne vem,zakaj pa ne.Sem pustolovka,za atraktivno akcijo.
Robyfruit, ali se jih lahko še kdaj zamišljam – tvojih ustnic, mislim.
Po drugi strani pa: ali ni to gromozanska škoda za nekatere? Ali veš koliko zdravih in polnih moči spermijev je šlo v nič?! Pa toliko mož je neplodnih? Tukaj bi pa lahko samo žličko pristavila…
Joj Tina, seveda sem za akcijo. Samo še eno uro in spet bom na istem. Bova najprej oralno in vse ostalo, potem pa še za finiš!
Ne barabe. Dobre duše.
Tvoja bi še sedaj mislila, da si iz neba poslana *** mašina.
Sedaj ve resnico…
In samo to si pripravljen delati z mano.Sem kar sexi in postavna,živa punca.Konkretno se zmeniva.
Forum je zaprt za komentiranje.