Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Katera pomirjevala oz. tablete, ko si na robu obupa?

Katera pomirjevala oz. tablete, ko si na robu obupa?

Zame svet postaja prenaporen in preveč zakompliciran. Vse je tako zapleteno, da ne morem več slediti. Utrujena sem. Od stresa me boli telo.V glavi je kaos, ne zmorem več preudarno in analitično razmišljati.

Ne zmorem reševati več niti vsakdanjih problemov. Sem tako otopela, da mi že obisk trgovine predstavlja napor.

Kako naj se spravim k sebi? Kako naj se rešim iz brezna obupa?

Kakšen nasvet iz prve roke? Hvala.

Vecino ljudi v tako stanje spravijo problemi, ki se kopicijo in ne resijo.

Razumem, da se ne da vsega resit, se manj se da resit tezave tako, da bi bilo idealno, a resiti je treba kar se da in kakor se da, z ostalimi se je pa treba nauciti ziveti.

Glede kemije ti ne znam pomagat, a karkoli bos jemala, je ni kemije, ki bo resila tvoje tezave, to enostavno moras sama!

Telo si moras nafilat z vitamini.

In crevo s probijotiki. Preberi si o crevesju in probiotikih. Bos vidla kaj se v crevesju dogaja.

In cbd smolo to bi ti sigurno pomagalo. Tuki gor je ena ki jo ima.Verjemi 100posto ti bo pomagal.

Hammer (D)

Predvsem ne jest tablet. Se da rešit brez. Pejt v naravo (obleci se, meni je že kar mraz), opazuj jo, odmisli vse.

Ne hodi med ljudi, jaz zase opažam, da me ljudje znervirajo.

V trgovino grem po tisto, kar res rabim.

Preberi kakšno knjigo (v knjižnici plačaš članarino in imaš knjige celo leto praktično zastonj).

Potem pa razmisli in naredi plan. Dobro si je napisati.

Aja, pa glasbo poslušaj. Glasba sprošča. Imaš tut zastonj, na internetu, Youtube-u …

Poslušajte nasvet g.To sem samo jaz. Sem bil v težki situaciji,skrbel 11.let za težko bolana starša,sta žal umrla. Še zdaj se mi odvija vse pred očmi,kako sta trpela in umirala doma,vse sem videl. Zelo težko je,ne moreš pozabiti. Nisem mogel spat,pa sem vzel preveč Sanval tablet,da bi prej zaspal. Zaspal sem res,samo posledice pa so bile pozabljivost,odrgnil avto,vrgel v smeti neko stvar,ki se je ne dobi. Uspavala sem dal stran in ven,glasba obvezno,sprehodi krajši,začel sem sestavljati puzzle. In je bolje. G.To sem samo jaz ima prav. Vse dobro,Vam želim.

Ob hudi izčrpanosti je meni pomagal le počitek. Spanje dokler se sam ne zbudiš, nato sprehod v naravi. Nato pa na kavč s knjigo, kjer sem spet zaspala. In tako teden dni.

Šele potem sem lahko sploh začela razmišljati, kako naprej. Naredila sem si seznam, kaj vse se je nakopičilo od opravkov do problemov, jih razvrstila po nujnosti in se lotila enega po enega. Sem pa začela z enostavnimi in takimi, ki se jih hitro opravi, npr. pelji avto na servis, kupi nov likalnik. Ob kljukanju teh sem dobila dodatni zagon in občutek, da bom zmogla.

Na seznam nalog pa sem zapisala tudi menjavo službe, ker sem se prej vozila v službo 70 km v eno stran in me je to z leti začelo izčrpavati.

Helex, drugače pa EFT samo-tapkanje ki sprošča živčni sistem in spodbuja hormone za dobro počutje, ko je telo v stiski in um preobremenjen.

Še enkrat hvala, ker mi nudite virtualno oporo.

Obstajajo mogoče kakšne zeliščne tablete, ki mi bi odpravile temo in kaos v glavi, da bi lahko vsaj malce trezno razmišljaja?

Zdaj imam tako blokado v umu, da se mi vse zdi neizvedljivo …. kot da ne bom zmogla.

Težko mi je.

Naj še enkrat poudari, da ne vidim izhoda. Počutim se, kot da bi bila popolnoma sama, premražena in mokra, ujeta na najvišji gori, kjer je ledeno mrzlo  … in me nihče več ne more rešiti …

Odgovor na objavo uporabnika
ne zmorem več, 25.10.2021 ob 10:04

Še enkrat hvala, ker mi nudite virtualno oporo.

Obstajajo mogoče kakšne zeliščne tablete, ki mi bi odpravile temo in kaos v glavi, da bi lahko vsaj malce trezno razmišljaja?

Zdaj imam tako blokado v umu, da se mi vse zdi neizvedljivo …. kot da ne bom zmogla.

Težko mi je.

Nekdo je zgoraj omenil vitamine, odlicna stvar.

C vitamin

D vitamin

B kompleks

Magnezij

Omega 3 in probiotiki

Najprej to.

Baldrivel xxl s podaljsanim delovanjem.

To deluje na glavo in telo.

Anonimno 8726, 25.10.2021 ob 09:34

Poslušajte nasvet g.To sem samo jaz. Sem bil v težki situaciji,skrbel 11.let za težko bolana starša,sta žal umrla. Še zdaj se mi odvija vse pred očmi,kako sta trpela in umirala doma,vse sem videl. Zelo težko je,ne moreš pozabiti. Nisem mogel spat,pa sem vzel preveč Sanval tablet,da bi prej zaspal. Zaspal sem res,samo posledice pa so bile pozabljivost,odrgnil avto,vrgel v smeti neko stvar,ki se je ne dobi. Uspavala sem dal stran in ven,glasba obvezno,sprehodi krajši,začel sem sestavljati puzzle. In je bolje. G.To sem samo jaz ima prav. Vse dobro,Vam želim.

Ko sem bila v tem stanju obupa in depresije, me je glasba delala zivcno in panicno. Knjige tudi.

Ni vse za vse, vsak mora poiskati svojo pot.

ne zmorem več, 25.10.2021 ob 08:23

Zame svet postaja prenaporen in preveč zakompliciran. Vse je tako zapleteno, da ne morem več slediti. Utrujena sem. Od stresa me boli telo.V glavi je kaos, ne zmorem več preudarno in analitično razmišljati.

Ne zmorem reševati več niti vsakdanjih problemov. Sem tako otopela, da mi že obisk trgovine predstavlja napor.

Kako naj se spravim k sebi? Kako naj se rešim iz brezna obupa?

Kakšen nasvet iz prve roke? Hvala.

A Bi se menili malo po emailu.

Ce ti je,pusti naslov.

Meni pomaga.

Spij pivo ali dva na dan.

Pomirja.

Probaj s tableti Dominor, kupiš v lekarni. Meni so pomagali res, ko me je bilo vsega strah, sestankov, dela, da ne bi naredila kaj narobe, kaj narobe rekla, pomagajo ti zbistriti misli in da te tesnoba ne premaga. Če je hudo lahko tudi kombiniraš z tableti Deprim. To te bo umirilo in ti dalo jasen pogled. Ker že toliko časa poslušamo same negativne stvari, to naši možgani vzamejo za realnost in vse postane negativno.

Ljudje tukaj ti svetujejo neka zelišča, čajčke, sprehode. Kot sem prebral, si zabredla že globoko v najbrž depresijo, anksioznost in najbrž še kaj. To, kar ti priporočajo ti ne bo NIČ pomagalo. Verjemi. Sem bila na istem pred 10 leti. Sprobala vse možne “alternativne” načine, celo zabredla v alkoholizem, ker ni nič pomagalo.

Zmetala boš en kup denarja in predvsem časa v to. Še danes pokliči lokalnega psihiatra in se naroči na posvet. Predpisal ti bo antidepresive in zraven še najbrž kakšen helex. Hkrati se pa naroči še na terapije pri psihologu. Ko si v takšnem “sranju”, žal druge rešitve ni. Pa ne brat nasvete navadnih ljudi po forumih, ker teoretikov zarot jih dandanes ne manjka, tudi o antidepresivih.

Sama tudi nisem verjela oz. zaupala antidepresivom in to celih 10 let. 10 let življenja sem izgubila. Tudi sedaj ni vredu a je vseeno neprimerljivo bolje kot je bilo prej. Jemljem antidepresive že 2 leti, obiskujem psihologa, to mi omogoča, da shajam življenje naprej.

Prej sem bila pa že na tako hudi točki, da je bila moja vsakdanja misel samomor in praktično ni bilo več dneva, ko nisem spila več litrov vina na dan. Ja, tako hudo je bilo.

tako ti svetujem, 25.10.2021 ob 13:50

Ljudje tukaj ti svetujejo neka zelišča, čajčke, sprehode. Kot sem prebral, si zabredla že globoko v najbrž depresijo, anksioznost in najbrž še kaj. To, kar ti priporočajo ti ne bo NIČ pomagalo. Verjemi. Sem bila na istem pred 10 leti. Sprobala vse možne “alternativne” načine, celo zabredla v alkoholizem, ker ni nič pomagalo.

Zmetala boš en kup denarja in predvsem časa v to. Še danes pokliči lokalnega psihiatra in se naroči na posvet. Predpisal ti bo antidepresive in zraven še najbrž kakšen helex. Hkrati se pa naroči še na terapije pri psihologu. Ko si v takšnem “sranju”, žal druge rešitve ni. Pa ne brat nasvete navadnih ljudi po forumih, ker teoretikov zarot jih dandanes ne manjka, tudi o antidepresivih.

Sama tudi nisem verjela oz. zaupala antidepresivom in to celih 10 let. 10 let življenja sem izgubila. Tudi sedaj ni vredu a je vseeno neprimerljivo bolje kot je bilo prej. Jemljem antidepresive že 2 leti, obiskujem psihologa, to mi omogoča, da shajam življenje naprej.

Prej sem bila pa že na tako hudi točki, da je bila moja vsakdanja misel samomor in praktično ni bilo več dneva, ko nisem spila več litrov vina na dan. Ja, tako hudo je bilo.

Kljub tvojemu zapisu ji še vedno predlagam Dominor, lahko tudi z Deprimom, nima kej izgubit, samo pomaga ji lahko. Tudi sama sem bila v zelo težki situaciji, pa sem se zvlekla ven s pomočjo Dominorja. In ne govorit, da zdravila brez recepta ne pomagajajo. Pomagajo, pa še odvisen ne moreš postati.

Probaj to, 25.10.2021 ob 11:16

Probaj s tableti Dominor, kupiš v lekarni. Meni so pomagali res, ko me je bilo vsega strah, sestankov, dela, da ne bi naredila kaj narobe, kaj narobe rekla, pomagajo ti zbistriti misli in da te tesnoba ne premaga. Če je hudo lahko tudi kombiniraš z tableti Deprim. To te bo umirilo in ti dalo jasen pogled. Ker že toliko časa poslušamo same negativne stvari, to naši možgani vzamejo za realnost in vse postane negativno.

je dominor podoben kot baldrivel XXL (soria natural)?

dominor bolj uspava ali bolj ti zbistri  misli?

Sem ze zapisala, da smo si razlicni in dejansko mora vsak poiskati svoj nacin, ti si svojega, jaz pa svojega, ki je tvojemu popolno nasprotje.

Sesulo me je tako zelo, da niti v trgovino nisem sla. Umila sem si le zobe, ostalo obcasno. Iz postelje sem komaj vstala, obicajno le za fizioloske potrebe, ostalo ni bilo moci.

Glava pa prazna, nic, nula, vse en velik crni nic v glavi, solze so mi pa lile same od sebe, brez da bi bila zalostna, sem jokala..

Grozno stanje.

Pobrala sem se brez kemije in brez terapevta, bila sem sama sebi terapevt.

Triger mi je bil moj otrok, ki me je vprasal, kaj se z mano dogaja in kje je njegova mama. Ni bilo druge, kot da vstanem iz postelje. Prvi sprehod 10 min za kakih 300m, presvicana in utrujena pa tako, kot bi prehodila 300 milj!

A sem uspela, pobrala sem se, po sestih mesecih sem se prvic iskreno nasmejala, po letu in pol, dveh sem bila nova oseba.

Zdaj tezave resujem sproti in ne dovolim, da se nakopicijo!

Ti si nasla svojo reditev v zdravilih in terapiji, zame osebno je bilo pa ocitno pomembno, da grem skozi to sama.

Razlicni smo si in potrebujemo razlicne resitve za enake tezave!

Ne vem kakšne so Baldrivel xxl, za Dominor lahko rečem, da ti uredijo misli, da ne misliš naenkrat na 10 stvari ampak  da se lahko osredotočiš na samo eno. Se spomnim, da ko sem prvič vzela 2x Dominor, da sem zvečer lahko gledala film in sem res dejansko bila osredotočena samo na to in nisem razmišljala o čem drugem. Moj strah se je počasi začel zmanjševati, saj veste o kakšnem strahu govorim, o takem, ki je noter votel okoli ga pa nič ni:))), bolj sem začela verjeti vase in se nehala sekirati za vse stvari na katere nimam vpliva. Tablete ne uspavajo ampak zbistrijo misli, pomagajo, da dojameš, da resnično pretiravas pri nekaterih stvareh, drugače začneš gledati na zadeve. Ker so misli bistre in jih ni 10 naenkrat tudi lažje zaspiš. Prvič sem jih probala pred 10imi leti in takrat sem jih redno jemala leto dni. Ko sem začutila, da jih ne potrebujem več vsakodnevno, sem vzela tableto samo takrat, ko sem v sebi začutila nemoč, strah. Še sedaj jih včasih vzamem, če se zbudim vsa tesnobna in ne vem kako bom prebrodila dan. In pomagajo, meni res ful.

Vse super, samo v sestavinah pretiravajo z barvili. Tablete so živo rdeče! Zakaj je potrebno dodajat hude strupe v prehranska dopolnila?

Je pa tko, če je res hudo, samo sprehodi, tople kopeli in čajčki ne pomagajo. Je treba kaj močnejšega. Ker imaš občutek, da se ti bo zmešalo od hudega in to je resnično težko za dušo in telo.

Poišči si dobrega psihoterapevta. Ne jemlji kar nekaj. Nekatere tablete te lahko močno zasvojijo. Pa boš imela še drugo težavo in ta bo še hujša od prve. Obstajajo antidepresivi, ki ne zasvojijo, pomagajo pa prebroditi najhujšo krizo. V taki stiski rabiš pomoč nekoga, ki ti bo pomagal reševati težavo tam, kjer je pravi vzrok. Želim vse najboljše. Zdaj so tako lepi dnevi. Kot so ti že svetovali, hoja v naravi ti bo gotovo koristila.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close