Katera pečica
mi imamo doma pečico za 1200 evrov. sploh en vem zakaj jo imamo tako vesoljsko. mi veliko pačemo. ima pirolizo, sploh še ni probala. zgori ima neko režo iz kere piha ven pizda. vgradna. ne vem? če bi imela 90% MAJN FUNKCIJ bi lih blo. ne zapravljal preveč. ja saj ta dobro speče, pa saj je še kr nekako no. jaz osebno ne kupim nič več od bosh, kao nemško, miele, gorenje, nič. samo še kandi in kaj italjanskega. pa ko crkne, bom novo kupil. isto hladilnik isto fse. ne da se mi več. mogoče bi kupil pečico dražjo, samo zaradi varnosti. ker je le neko gretje pa elektrika pa fse skup. pun kurac imam predragih stvari iz kitajske. imel i smo kovinsko pečico, mal ovečjo samostoječo pa eno v štedilniku spodi. pa je v štedilniku bila stara 25 let. pa je imela 4 funkcije. pa je blo super dovolj. zdaj pa ma pizde matrne pa pičke materine pak urce palce u pizdo materno pa ure ne morem nastavit. pa marš v kurac. on pa je imela obilno urico na cajgere pa je vedno šla. 30 let je delala urica na cajgere. pa ona samostoječa, je bla 15 x na morju, vrtal sm na njen, brusil, pa fse mogoče. metal pa je delala. ta nova draga pa kurac od pizde. neki ekran velik, sploh ne vem zakaj. sama fse neki piska, sploh ne veva zakaj. do kurca no. pa sedaj če bi še enrkat kupoval bi kupil eno za 200 evrov. 3 funkcije, uro na cajgere pa finito.
sm ne mi mile omenjat. nikoli več nič. sesalec. evo. ful drag. kabl prekratek, cev preveč plastična. se zlomla ok, na pritožbo dobili 3 nove. ok priznam. dobro. še vedno je plastična namesto malo gumanta. pol imamo v kleti več mašin. spet pralni miele. pa jebem ti mater pa miele. 1. ful premala lukna za v bobn. komi sme posteljnino pa pojšter not stlačil. do kurca. candy nek iitaljansko pa ima 70 premer lukije da fukneš celega medeka not pa 3 pojštre pa deko. pol imamo nek dragi bosch pomivalc v eni kuhinji. ja saj opere neki, dragi ko kurba. sem se lih navadil na ono košarico gori, kot predal ,ta ima staro spodi. pa jaz bom popizdil. primer pipe. kao drage neke gorhe nemške pipe. pa marš v pizdo materno. v drugi kopalnici spodi imam pa staro pipo iz po vojnih časov. cela težka, masivna, tisto cedilo noter, močno ko kurba, če dam pipo dol to imam orožje v roki jebemti mater. to rabim orožni list. ne pa ta pedrska grohe pipa nastavljiva je vete?! ja fse dela sama. popizdil bom. hočem dobro staro pipo kupit nkeje. na dva vlka pofukana knofa za rtet tri ure v eno smer. sam ne mi govorit o milele. ker imamo najdražje modele doma, pa ne bom nikoli več kupil.
Forum je zaprt za komentiranje.