Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Katera partnerjeva razvada bi vam bila všeč?

Katera partnerjeva razvada bi vam bila všeč?

Meni bi bilo recimo všeč, da bi bil geek, da bi skos programiral al pa igrice špilal, delo na daljavo … Pol maš skos najnovejšo opremo.

Pa da bi skos hoti kam ven it za vikende, kaki izleti, pohodi ipd. Tut festivali, za večdnevni dopust.

Recimo, da sta oba freelancerja, ampak res aktivna, to bi mi bilo všeč.

Jaz

Odgovor na objavo uporabnika
Moje mnenje, 06.02.2022 ob 10:20

Meni bi bilo recimo všeč, da bi bil geek, da bi skos programiral al pa igrice špilal, delo na daljavo … Pol maš skos najnovejšo opremo.

Pa da bi skos hoti kam ven it za vikende, kaki izleti, pohodi ipd. Tut festivali, za večdnevni dopust.

Recimo, da sta oba freelancerja, ampak res aktivna, to bi mi bilo všeč.

To, kar opisujes, ne gre skupaj.

ce tip skos programira in igrice igra, potem za vikend pocne enako. To je realnost.
kar se pa opreme tice, se pa strinjam s tabo. Imamo doma vse najnovejse elektronske igrace, pa si lahko z njimi tit obrise cela druzina, ker jkm ne dovolim uporabe, saj vodijo v hudo odvianost.

tako, da so pri nas igrace kr lepo v predau in dostopne izkljucno mozu, za cas njegove sluzbe (dela od doma), ki sem mu jo omejila na max. 10 ur na dan.

Pa me lahko zdej obsojate kokr cte, ampak sva sla cez burno obdobje, prav zaradi teh reci, in sav se morala krepko oba potrudit, da sva obdrzala zakon in druzino.

Ti pa lahko dam samo en nasvet:

pazi kaj si zelis – lahko se ti izpolni!

Ko bi si le zelel videt vec sveta v nizkocenovni produkciji, tako pa bi on sicer se sel kam, ampak v najboljse hotele in kaj vem kaj vse, jaz sem pa za take stvari skrta.

Odgovor na objavo uporabnika
nizkocenovna potovanja, 06.02.2022 ob 11:29

Ko bi si le zelel videt vec sveta v nizkocenovni produkciji, tako pa bi on sicer se sel kam, ampak v najboljse hotele in kaj vem kaj vse, jaz sem pa za take stvari skrta.

Hahaha… enako.

ampak smo uredili in sedaj ze drugo leto letimo z nizkocenovci.

pac potrpim tistih par minut pritozevanja, pol mu pa recem, da nej ze neha nergat, ker bo zmaja zbudu ???

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close