Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Katera od slovenskih estradnic je sploh še popolnoma naravna?

Katera od slovenskih estradnic je sploh še popolnoma naravna?

Brez polnil, brez povečanja ustnic, brez kakršnegakoli posega? Indira Ekič se mi zdi, da tudi ni več naravna, prav tako ne več Špela Grošelj-se mi zdi, da ima povečane ustnice. Katera je  sploh naravna? Mogoče Nina Osenar? A kdo ve?

Saj to sploh niso posegi.vse imajo drugače polnila in botoks .temu rečejo pomlajevanje.

A indira ekic je estradnica?

Tanja Zagar, Sasa Lendero, Natasa Madjar, Danica Lovenjak, Eva Boto, Nika Zorjan … Potem sem pa jaz.

A ti bi na sceni eno tako, kot je bila na prvem nastopu tista Angležinja? V ponošenih čevljih in obleki za k maši ter frizuri za na njivo?

dara bubamara. ona je popolnoma naravna in ena redkih estradnic, ki izredno lepo poje

Grošljeva že od 20. leta dalje ni naravna, kot prvo si je operirala nos. Kot drugo oprsje. In potem vse po spisku. Zelo luštna je bila kot najstnica, čisto nič ji ni manjkalo. Pred leti je bila v neki oddaji na TV in so pokazali sliko iz otroštva, na netu težko najdeš kaj.

Zgleda, da ima obdobja, ko se ne more odločit, ali bi furala nature child ali se šla plastično divo … je pa pri svojih v bistvu mladih letih neprepoznavna od operacij. Tako da Špela Grošelj pač ni naravna. Mogoče Tanja Žagar, vsaj za prepoznat je še vedno no.

Odgovor na objavo uporabnika
od svoje mame, 24.06.2021 ob 08:16

Grošljeva že od 20. leta dalje ni naravna, kot prvo si je operirala nos. Kot drugo oprsje. In potem vse po spisku. Zelo luštna je bila kot najstnica, čisto nič ji ni manjkalo. Pred leti je bila v neki oddaji na TV in so pokazali sliko iz otroštva, na netu težko najdeš kaj.

Zgleda, da ima obdobja, ko se ne more odločit, ali bi furala nature child ali se šla plastično divo … je pa pri svojih v bistvu mladih letih neprepoznavna od operacij. Tako da Špela Grošelj pač ni naravna. Mogoče Tanja Žagar, vsaj za prepoznat je še vedno no.

tudi tanja ni.saj vidiš napihnjena lica.no to itak pri vseh.ker je nemogoče da imaš tik pred 40 taka lica.

Lucija Cirovic.

Estradnice v Sloveniji?? MUAUAUAHAHAHAH En navaden delavec za tekocim trakom na zahodu zasluzi vsaj 5 krat vec na leto!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close