Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Katera našla srečo tudi po 32- tem letu

Katera našla srečo tudi po 32- tem letu

Tisti moški tam v nebesih je naredil napako. Moral bi povedati, da se je tam postavil zato, ker ima rad svojo ženo in ne zato, ker mu je ukazala. 🙂

Ti povem, da ni slabšega občutka kot če vidiš kakšnega tipa, ki sedi kot kup nesreče, zmeden, mevžast, ti pa moraš z njim poslovno sodelovati. Takrat, ko se najbolj mudi in se je treba hitro obrniti, je on še vedno v prvi prestavi in z glavo v oblakih. Kaj češ s takim? Če mu mirno in lepo poveš, se ga ne prime. Če pa glas dvigneš, pa zaradi ponosa začne ugovarjat, naredi pa spet nič.

Ne vem, kakšne ženske si ti imel do sedaj. Zaradi tega, ker si napačno izbral, se ne znašat nad drugimi. :)) A misliš, da te bo 32+ letnica manj “maltretirala”? ;)[/quote]

Se nisi opazila da veliko ljudi nenehno izbira podobne ljudi (DELA PODOBNE NAPAKE)?
Kot drugic sem ti ze omenil da nic ne iscem in se ne obremenjujem z izpolnjevanjm alinej zenskih seznamov. In kot tretjic zunaj je sneg in lopatanje se je pricelo.

Ti povem, da ni slabšega občutka kot če vidiš kakšnega tipa, ki sedi kot kup nesreče, zmeden, mevžast, ti pa moraš z njim poslovno sodelovati. Takrat, ko se najbolj mudi in se je treba hitro obrniti, je on še vedno v prvi prestavi in z glavo v oblakih. Kaj češ s takim? Če mu mirno in lepo poveš, se ga ne prime. Če pa glas dvigneš, pa zaradi ponosa začne ugovarjat, naredi pa spet nič.[/quote]
Mu pomagaš, če sam ni sposoben. Seveda bi bilo lepo od njega, če bi to priznal.

Ne vem, kakšne ženske si ti imel do sedaj. Zaradi tega, ker si napačno izbral, se ne znašat nad drugimi. :)) A misliš, da te bo 32+ letnica manj “maltretirala”? ;)[/quote]

Se nisi opazila da veliko ljudi nenehno izbira podobne ljudi (DELA PODOBNE NAPAKE)?
Kot drugic sem ti ze omenil da nic ne iscem in se ne obremenjujem z izpolnjevanjm alinej zenskih seznamov. In kot tretjic zunaj je sneg in lopatanje se je pricelo.[/quote]

Ta je samo zate….opusti se, i uživaj…:)) Ne bodi jezen name, no! Boš nekaj sladkega? 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=n7oLXjFfgh4

Mama Antilopa 😉 Verjetno imas ze vse isplanirano 😉

Nimam, sproti se prilagajam situaciji. Zamerim ti, da mi praviš “mama”.

Zazdelo se mi je da imas veliko zeljo po tem… Pa menda se moji senzorji niso zmotili

Ti povem, da ni slabšega občutka kot če vidiš kakšnega tipa, ki sedi kot kup nesreče, zmeden, mevžast, ti pa moraš z njim poslovno sodelovati. Takrat, ko se najbolj mudi in se je treba hitro obrniti, je on še vedno v prvi prestavi in z glavo v oblakih. Kaj češ s takim? Če mu mirno in lepo poveš, se ga ne prime. Če pa glas dvigneš, pa zaradi ponosa začne ugovarjat, naredi pa spet nič.[/quote]

Ma ti kot Mujo skozi vrata… kao z inteligenco, vztrajnostjo, pogovorom…
Uporabiš druge, sofisticirane prijeme in pristope …

Vaja za Antilopo

Če se ne zbudi iz “kome” in začne migat… ah klinc ga gleda. Klinično mrtev. :-))

-------------------------------------------------------------------------------------------------------- There are only five things we need in life: - good friends, good job, good food, good sleep & good _UCK (whatever you thinking is right) Great minds discuss Ideas; Average minds discuss Events; Small minds discuss People.

Spet tvoja “parapsihologija”…o tem skoraj ne razmišljam, ker mislim, da je bolj pomembno, da imaš pravega partnerja kot to, da imaš otroka, če bi že morala izbirati med tema dvema opcijama.

Vaja za Antilopo

Če se ne zbudi iz “kome” in začne migat… ah klinc ga gleda. Klinično mrtev. :-))[/quote]

Ti pa si res prismuknjen. :)))

Kako velika pe je “moja” excelova datoteka ;)?
Pa saj sedaj imas mr right guy. Upam samo da ni s (tega) foruma …

Vaja za Antilopo

Če se ne zbudi iz “kome” in začne migat… ah klinc ga gleda. Klinično mrtev. :-))[/quote]

Ti pa si res prismuknjen. :)))[/quote]

Se bom zresnil obljubim ….. ko umrem.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------- There are only five things we need in life: - good friends, good job, good food, good sleep & good _UCK (whatever you thinking is right) Great minds discuss Ideas; Average minds discuss Events; Small minds discuss People.

Gre za hierarhijo-odnos med visjim in nizjim cinom. Da se ve kdo je sef 😉
https://www.youtube.com/watch?v=igJPn3mR_W0%5B/quote%5D
Veliko različnih činov je, pa ti je ravno ssesovski na misel padel:-))

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Zakaj pa ne s tega foruma (hipotetično)? Tudi na tem forumu so normalni moški, je pa res, da niso v večini. :))

Kako je bilo danes na cesti? 🙂

Kako je bilo danes na cesti? :)[/quote]
Ne vem a sem edini, ki mu je sneg januarja normalen pojav:-))

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Kako je bilo danes na cesti? :)[/quote]
Ne vem a sem edini, ki mu je sneg januarja normalen pojav:-))[/quote]

A se hvališ, da edini znaš voziti v sneženih razmerah? :)) Aja, ti si imel samo par ulic za prevozit do svoje službe. :))

Ne, tokrat sem se odpravil z klini, cepinom in derezami…

wd-jček, kdaj bo ohcet z uporabnico Hmmm? :))

Opravičujem se wd-jčku, v ovinku me je zaradi snega malo zaneslo…

Zakaj pa ne s tega foruma (hipotetično)? Tudi na tem forumu so normalni moški, je pa res, da niso v večini. :))[/quote]

:):)

Zakaj pa ne s tega foruma (hipotetično)? Tudi na tem forumu so normalni moški, je pa res, da niso v večini. :))[/quote]

:):)[/quote]

Kaj si še napisal v svojo tabelo o meni, razen mojega astrološkega znamenja?

Levinja mi cisto zadostuje.

Ni res, vem, da imaš podatek tudi o moji številki noge! 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close