katera naravna kozmetika?
Razne naravne kozmetične izdelke izdelke kot so: mila, maske, dezodoranti, olja za nego las, balzami za ustnice…. , najdete tudi v spletni trgovini http://www.zaplanet.si
Joj dej že meji reklamo delat vsakič z drugim nikom.krema ni nič posebnega pa se draga je
[/quote]
Brez veze me napadaš, ker že od samega začetka uporabljam uporabniško ime Rubi5 – ime in starost moje sončice. Ne moreš spremeniti dejstva, da mi je krema pomagala in da jo z veseljem naročam. Žal mi je, da nimaš nobenega izdelka, brez katerega ne moreš živeti.
Uporabljam večinoma od Afrodite izdelke (Aqua Mix, Botanical Mix in Kamilica Sensitive kolekcije) in Luxfactor serum za trepalnice. Pri Botanical Mix je potrebno samo paziti, da ne pride slučajno do kakšne alergijske reakcije, ker se je točno to zgodilo moji prijateljici. :/ Kljub dobrim sestavinam …
Jaz sem ravno preizkusila nekaj izdelkov iz Vaš link, naročila sem več različnih mask, en toner in šampon in moram reči da so res dobri… mask sicer še nisem potestirala vseh, ampak to kar se do zdaj je super. Imajo tudi celo sekcijo veganskih izdelkov, v glavnem so pa sami korejski izdelki. Ko sem jim pisala pa so tudi kar hitro odgovorili in svetovali 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.