Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style katera naravna kozmetika?

katera naravna kozmetika?

Njihov serum je tudi moj ride or die izdelek 🤩 od kar sm ha prvič kupila še nisem bila pr kozmetičarki 🙏
[/quote]

haha jst isto 😀 niti ne kupujem vč maskar ali umetnih trepalnic

Razne naravne kozmetične izdelke izdelke kot so: mila, maske, dezodoranti, olja za nego las, balzami za ustnice…. , najdete tudi v spletni trgovini http://www.zaplanet.si

Tako kot ti imam tudi jaz suho kožo, predvsem pa je tudi občutljiva. Pomagala mi je krema s hialuronom od Lux Factorja (imenuje se 4D), ki tudi ni testirana na živalih. Pred tem sem kar z Amazona naročevala razne znamke (CeraVe, Ilia, Alima, itd.), vendar je bilo preveč drago zaradi poštnine.

Joj dej že meji reklamo delat vsakič z drugim nikom.krema ni nič posebnega pa se draga je

Joj dej že meji reklamo delat vsakič z drugim nikom.krema ni nič posebnega pa se draga je
[/quote]

Brez veze me napadaš, ker že od samega začetka uporabljam uporabniško ime Rubi5 – ime in starost moje sončice. Ne moreš spremeniti dejstva, da mi je krema pomagala in da jo z veseljem naročam. Žal mi je, da nimaš nobenega izdelka, brez katerega ne moreš živeti.

Poskusi Phyt’s – njihove kreme so 100% naravne, rastline organsko pridelane (se pravi niso špricane), proizvodnja je prilagojena tako, da čim manj obremenjuje okolje (ne uporabljajo flora za čiščenje naprav, vlagajo v gozdove, spodbujajo varstvo čebel….) – cel paket, ne smo nekaj ražic v kremi…

Uporabljam večinoma od Afrodite izdelke (Aqua Mix, Botanical Mix in Kamilica Sensitive kolekcije) in Luxfactor serum za trepalnice. Pri Botanical Mix je potrebno samo paziti, da ne pride slučajno do kakšne alergijske reakcije, ker se je točno to zgodilo moji prijateljici. :/ Kljub dobrim sestavinam …

Bolje skrbim za tetovaže, kot za preostalo kožo 😂 mažem si jih z Nano Shock kremo, če to komu kaj pomaga. Drugače pa SPF kremo in vsak dan umivanje z vodo pa je 😂

Jaz sem ravno preizkusila nekaj izdelkov iz Vaš link, naročila sem več različnih mask, en toner in šampon in moram reči da so res dobri… mask sicer še nisem potestirala vseh, ampak to kar se do zdaj je super. Imajo tudi celo sekcijo veganskih izdelkov, v glavnem so pa sami korejski izdelki. Ko sem jim pisala pa so tudi kar hitro odgovorili in svetovali 🙂

hahaha jaz tudi! Za tatujčka z Nano Shock kremo skrbim boljše kot za preostalo kožo, med tem ko se na obraz redko kdaj spomnem

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close