Katera kava je res dobra
mamm v kleti letno zalogo barkafeta kker je bla enkrat pri sosedu akcija da pri nakupu nad določeno vrednostjo so kofeta 50 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} škonto… in sem jih nabavu
drgač mam aji hmeša s kavo Sonček (majo obrat tam nekje pri Vrtovinu, če se ne motm), oz ga meša s kakim Mationijem (majo diskotni šop nasproti lidla v Italiji, kamor zahajam po fasungo).
lavazza je tud okej, segafredo, tud ni slab, pa cenovno sprejemljiv
ej a to jo kupuješ v njihovi diskotni štacuni tam pri auguzoniju al kako se že napiše tale štacunar z avti?[/quote]
Ne, ne kupujem v Goric, sem premalo tam dol oz sploh nic vec. Kupujem v Italiji, kjer imajo akcijo oz prejsni teden sem jo dobila v eni stacuni za 9.99 kilo in datum do enkrat 2016 in lepo disi. Nimam pojma zakaj so jo tok znizali. V Italiji jo kupujem po 12.90 za kilo. Pa ti, kaksno ceno dobis v stari Gorici oz kje kupujes?
ej a to jo kupuješ v njihovi diskotni štacuni tam pri auguzoniju al kako se že napiše tale štacunar z avti?[/quote]
Ne, ne kupujem v Goric, sem premalo tam dol oz sploh nic vec. Kupujem v Italiji, kjer imajo akcijo oz prejsni teden sem jo dobila v eni stacuni za 9.99 kilo in datum do enkrat 2016 in lepo disi. Nimam pojma zakaj so jo tok znizali. V Italiji jo kupujem po 12.90 za kilo. Pa ti, kaksno ceno dobis v stari Gorici oz kje kupujes?[/quote]
sorry za kasn odgovor.
cen ne poznam, ker je tam tolk ne kupujem ker nismo taki porabniki..Mattioni je relativno poceni tam v njihovi diskotni štacuni (nasproti Lidla). To vem, ker smo jo kak mesec nazaj kupli za žlahto za darilo. Cen ne vem na pamet, je pa cenejš kt po štacunah
kar se lavaze tiče, sem dost tam okrog, pa grem lahk enkrat mimo pa prašam za ceno, pa ti jo po ZS pošljem, sam se moraš registrirat
je pa to v Stari Gorici, oz Italiji, takoj oz par km od ex bivše meje (Rožna dolina)
Forum je zaprt za komentiranje.