Katera je dobra gostilna na Domžalskem koncu?
Kmečki turizem Blaž na Dobenem, fino, da se naročite in tudi že poveš kaj boste jedli (hrana zelo ugodno, okusno, je pa velika gužva……
Adam Ravbar- je bol tk o tko, masovna hrana- delno pivnica stil
Gostilna Rus- sicer malo pred LUkovico po tastari cesti- je pa hrana zelo dobra, odlične juhe in ostale jedi….
Gostilna Narobe v Trzinu- po pravici že dol nisem bila tam…..hrana je bila včasih dobra, vedno veliko avtomobilov pred hišo…
V Homcu Repanšek, ob cesti…….stara gostilna, domača hrana
Tilia -Domžale, ne vem ali je odprta v nedeljo……………hrana odlična, cene velike
Gostilna Keber- Domžale v centru, dobra hrana
Pizzerija in spageterija Paparotti….ali nekaj v stilu, na poti iz Domžal proti Kamniku, obnovljena, super igrišče za otroke, video nadzor, če jih direktno ne vidiš potem gledaš na monitor….
Gostilna Volk v Kamniku, dobr njihov zrezek hišni ali z gobami……
…………….. in še kar nekaj drugih
jaz in mož sva enkrat pri Narobetu imeta tako izkušnjo – da naju je kdo sploh povohal. je trajalo 10 min, potem je prišel en pobrat naročilo, po 15 min je prinesel solato in pijačo; ker sva naročila tenstan krompir, je trajalo 45 min po solati, da sva dobila glavno jed. Mene osebno nikdar več ne vidijo pri Narobetu.
Pozdravček Mateja
Jaz sem absolutno za Pirc na Rovi (slovijo po pohanih piščancih, ki so res dobri, ob nedeljah komaj dobiš prostor) in za Kovača na Količevem. Keber- velikokrat že bili, tudi poroke ipd., pa nismo bili zadovoljni. SE je zgodilo, da smo dobili star kruh, da je bilo hladno, da smo čakali predolgo. Tudi pri Repanšku smo bili že večkrat, pa ni bilo nič kaj posebej dobro.
Tajna30
Forum je zaprt za komentiranje.