Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Katera je dobra gostilna na Domžalskem koncu?

Katera je dobra gostilna na Domžalskem koncu?

Katera gostilna v Domžalah ali njeni okolici je preverjeno dobra. Rabim za nedeljsko pogostitev ne velike družbe, cca 12-14 ljudi.

Pivnica Adam Ravbar.

Gostilna Keber,
lp

Kmečki turizem Blaž na Dobenem, fino, da se naročite in tudi že poveš kaj boste jedli (hrana zelo ugodno, okusno, je pa velika gužva……
Adam Ravbar- je bol tk o tko, masovna hrana- delno pivnica stil
Gostilna Rus- sicer malo pred LUkovico po tastari cesti- je pa hrana zelo dobra, odlične juhe in ostale jedi….
Gostilna Narobe v Trzinu- po pravici že dol nisem bila tam…..hrana je bila včasih dobra, vedno veliko avtomobilov pred hišo…
V Homcu Repanšek, ob cesti…….stara gostilna, domača hrana
Tilia -Domžale, ne vem ali je odprta v nedeljo……………hrana odlična, cene velike
Gostilna Keber- Domžale v centru, dobra hrana
Pizzerija in spageterija Paparotti….ali nekaj v stilu, na poti iz Domžal proti Kamniku, obnovljena, super igrišče za otroke, video nadzor, če jih direktno ne vidiš potem gledaš na monitor….
Gostilna Volk v Kamniku, dobr njihov zrezek hišni ali z gobami……

…………….. in še kar nekaj drugih

Janežič, Pšata, Mlakar (Kamnik), Blaž (Dobeno). Ne morem se pa spomnit kako se imenuje (priimek) tista, ki slovi po pohanih pišancih in solidnih cenah. V Rovi mislim, da je. Toliko zaenkrat iz moje spominske knjige:)

Pa dober tek kjerkoli boste. Ambient si naredimo pa sami.

LP

jaz in mož sva enkrat pri Narobetu imeta tako izkušnjo – da naju je kdo sploh povohal. je trajalo 10 min, potem je prišel en pobrat naročilo, po 15 min je prinesel solato in pijačo; ker sva naročila tenstan krompir, je trajalo 45 min po solati, da sva dobila glavno jed. Mene osebno nikdar več ne vidijo pri Narobetu.
Pozdravček Mateja

Gostilna Keber. Pokličeš in poveš koliko ljudi bo in pripravijo kosila na platah in je super, pa ogromno veliko, tako da lahko rečeš, da vas je 10 namesto 14, ker hrane je res dovolj in vsega pa tudi cene so ugodne. Mi smo imeli vedno dobro izkušnjo!
Lep pozdrav!

Tista, ki slovi po pohanih piščancih in solidnih cenah, je Pirc v Rovah pri Radomljah. Preverjeno dobro!

Kovač v Količevem sploh če rabite za kakšne večje družbe.

LP

Jaz sem absolutno za Pirc na Rovi (slovijo po pohanih piščancih, ki so res dobri, ob nedeljah komaj dobiš prostor) in za Kovača na Količevem. Keber- velikokrat že bili, tudi poroke ipd., pa nismo bili zadovoljni. SE je zgodilo, da smo dobili star kruh, da je bilo hladno, da smo čakali predolgo. Tudi pri Repanšku smo bili že večkrat, pa ni bilo nič kaj posebej dobro.

Tajna30

Čubr. Križ pri Komendi.

http://gostilna-cubr.com/

Ocka

🙂

Ja, Čubr je tudi super. Mi smo imeli tam krst.

Tajna30

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close