Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Katera gimnazija moste/suba/presernova

Katera gimnazija moste/suba/presernova

Ali priporocate katero izmed nastetih gimnazij ali pa vase mnenje o nastetih hvala.

Šuba je prijazna samo do dijakov, ki slepo sledijo. Dijak s svojim mnenjem ni dobrodošel.
Imajo veliko prepisov na druge šole.

Moste si kar naglo dviguje rejting. Žal pa nekateri profesorji ne dohajajo mladine.
Včasih bila dobra šola, sledil slab glas in sedaj se dviguje nazaj.
Prešernova bolj tako tako.

Bolj pomembno je na kateri faks boš šel.

Bolj pomembno je na kateri faks boš šel.
[/quote]

Pozabljaš, da s teh gimnazij ne gredo vsi naprej na faks…

Kaz lahko povem iz prve roke samo pohvale za gim. Moste.
Manjša šola, dobra klima, odlični profesorji oz vso vodstvo.
Moja hči je zadovoljna in dosega lepe rezultate in tudi otroci so “normalni”.
Je pa res, da je kar nekaj upada v prvem letniku ampak samo iz razloga ker se na to gimnazijo vpišejo tudi otroci ki niso bili sprejeti npr za bolničarja, frizerjA….ta šola pa vsaj do zdaj še ni imela omejitve.

Prvo poglej statistiko rezultatov mature, potem pa izberi najblizjo solo. Tvoje nastete so na razlicnih lokacijah, katera je vam najblizja in logisticno najlazje dosegljiva, to igra veliko vlogo.

Vse tri naštete gimnazije so najslabše v Ljubljani. Žal je pač tako in odločitev je enostavna. Tista,ki vam je najbližje. Morda Moste…Šubička je poden , Prešernova tudi ne dosti boljša.

Cerka 6 let nazaj, ko sem hodila še v gimnazijo smo imeli za eno leto nadomeščanje učiteljice matematike. Nadomeščala jo je profesorica matematike iz Šubičeve gimnazije in moram povedati, da sem bila zelo navdušena. Prvič sem preko njene razlage razumela matematiko in tudi zazdela se mi je zanimiva. Maturo iz matematike sem naredila z eno oceno višje kot bi jo verjamem sicer.

Moja je končala Moste in je zdaj na filofaxu.

Jih poznam neki, ki so hodil na vse 3 omenjene in še najbolj zadovoljni so bili tisti, ki so bili v Mostah. Ne vem pa kako je zdej.

šubičeva je poden. Ne pričakovati rezultatov na maturi.

Moste so kar dobre ampak potrebujes doloceno samodisciplino ce hoces na maturi dosect dober rezultat, ker sosolci te verjetno ne bodo potegnili s seboj.

Niso pa slaba sola, same po sebi. Ampak ce imas dijake, ki so 9. razred zakljucili s povprecno 3.5, se tezko primerjas s “elitnimi” gimnazijami, ki dobijo ucence s povprecjem 5.

Zanima me ali je španščina na gimnaziji moste težka saj hčerki negrejo dobro jeziki?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close