Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style katera barva za lase

katera barva za lase

Ženske, lepo prosim, tiste, ki se barvate same, povejte s katero barvo si barvate lase, da pokrije sive lase????
Drugače imam temno rjave, ampak nisem še 40 stara pa imam toliko sivih las, jooooooooj

Lorealove barve odlično pokrivajo sive lase.So malo dražje, ampak vredne svojega denarja.

POzabila sem še dodat, da imam alergijo na amonijak… tako da je izbira verjetno sedaj manjša ane.

Potem pa poglej na sestavi,kakšne bolj prijazne, ampak lahko da bo potem tudi barvanje bolj prijazno in manj efektivno.

Če hočeš, da ti popolnoma prekrije sive lase, imaš dve izbiri, amoniak ali peroksid.

Ne vem, kdo že ima reklamo za barvo brez amonijaka. Meni se zdi peroksid še hujši.

Vtipkaj v google: barve za lase brez amoniaka, pa boš dobila kar nekaj zadetkov. Vidiš tam sem prebrala, da lahko piše da je barva brez amoniaka, pa v bistvu ni, ker je naveden pod drugo sestavino. Tako da, imaš domače branje. Pa boš ja kaj našla, pa še drugim povej, če boš.lp

Jaz uporabljam barve respect (dobiš v DM), samo nisem prepričana, če so brez amonijaka (so pa kao bolj naravne-in resnično so bolj prijazne do las; od kar uporablajam to barvo se mi dosti manj lomijo in cepijo, sive lase pa povsem prekrije), doma pa nimam rezerve, da bi pogledala.
TRenutno pa ima Subrina reklamo za barve brez amonijaka.

Meni odlično prekrije sive lase barva RESPECT.Je brez amonjaka.Saj tako piše da je.

barve LOGONA so brez amonijaka in peroksida, in so popolnoma naravne barve s certifikatom BDIH, pokrijejo tudi sive lase, vendar jih je potrebno prvič nanesti 3x v krajšem obdobju. Lasje so po barvanju zelo lepi,sijoči, barva pa zelo obstojna. Skratka posakusi ne bo ti žal.

lp

]veliko je barv brez amonijaka,so na nekateri prirodni bazi.samo je potrebno si enkrat vzet časa in prebrat na barvah kateri je vas določen odtenak ozadje.

KATERO BARVO UPRABIT,PA TUDI KATERI PROIZVAJALC,DA DOBIM PEPELNATU NIJANSU LASEH.?DRUGAČ SM BLONDINKA AMPAK BI SE HOTELA REŠIT RUMENE NIJANSE.PROSIM ZA NASVET

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close