Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Katera banka ima "najboljši" bančni račun za najstnika

Katera banka ima "najboljši" bančni račun za najstnika

Pozdravljeni,

Vsak mesec bi nakazala žepnino na račun. Hčerka bi imela bančno kartico v uporabi.
Sem že preverila pri banki, kjer imam TR, vendar nima dobre ponudbe.

Imate morda priporočilo, katera banka ima ugoden in brezplačen račun za mladoletnega otroka? Hvala lepa.

Moja hčerka ga ima pri UniCredit – račun Car.

Moja dva imata TRR pri NoviKBM, ne plačujeta nič za vodenje računa, tudi za dvige z bankomatov v Evropi ne plačujeta. Ma se tudi tej banki neki fuzla in kar nekaj spreminja pogoje, tako da prav preveč reklame ne morem delat.

Moj ima pri Gorenjski banki. Odlični pogoji. Zelo zadovoljen.

Banka Sparkasse – tudi njihovo mobilno app (se ne spomnim stroška) – vse brez papirjev in bp – zelo zadovoljni:)

… ima vsa zastonj in poslovalnico v vsaki vasi. Sparkasse smo pa mi odprli peko e-studentskega servisa, imajo eno ugodnejso ponudbo za dijake

Pozabite na naše predpotopne banke. Rešitev je N26
Zastojn TRR in mastercard debit v enem za internet šoping, app na telefonu tako napreden, da naši še lahko sanjajo talega naslednjih 10 let

Ne pretiravaj. Nič posebnega ni in dvigi na bakomatu jih bodo drago stali, če jih bodo pozabili šteti. In ta “zastonj” gre hitro po gobe.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close