Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek katera agencija najbolj ugodna za poletne počitnice za takojšno prijavo

katera agencija najbolj ugodna za poletne počitnice za takojšno prijavo

Katera agencija je najugodnejša za poletje za prijAVe do konca januarja in ti nudijo največ popusta.

Nobena. Najceneje je last minute, ne first minute. Letos bo še manj denarja kot lani in bo vse prazno, zato bo zelo poceni in nima smisla zdaj januarja preplačevat. Mi vedno dobimo super apartmaje tik preden gremo. Poiščemo jih pa sami na spletu in je veliko ceneje, ni treba nobene agencije plačevati, pa še z lastnikom se lahko dogovorimo o naših željah.

Mi smo šli že večkrat na to varianto z Relax-om in smo nekaj malega prišparali. Se pa ne bi strinjala z “neagencijsko”, da bo letos vse prazno in se bo kar dobilo plac v zadnjem hipu. Še vedno je in bo, da se zadnje dni (mesec) težko dobi kaj primernega za primeren denar, da ustreza željam. Vsako sezono potem tu gor zadnje momente jamrajo, kako ni nič prosto in kam lahko še pogledajo, da rezervirajo. V sezoni je za večino prepozno. Če lahko, potem dopust načrtuj in rezerviraj, ko je še izbira večja.

Glede na stanje v našem (turističnem) kraju, ki ni med cenejšimi za počitnice, se težko strinjam da bi bila poletna sezona porazna… Denarja je očitno še več kot dovolj med Slovenci, pri nas je bilo noro cel teden.

Mi bomo tudi sli letos na first minute. Prejsnja leta sva bila se sama z mzem in sva par dni pred nameravanim odhodom hodila na last minute. Lani smo pa zaradi dojencka morali prestaviti zeljeni datum, ker na last minute nisva nic dobila. Tako da nas je izucilo. Vec kot imas kapric, manj je last minute primeren. Pa se to sva enkrat imela tezavo z last minute, ker sva zelela iti za deset dni, v Slo pa takih aranzmajev sploh niso prodajali. Sva na koncu morala preko Avstrije iti. Upam, da se se kdo oglasi in napise, kaksno o najugodnejsih preverjenih nakupih first minute glede na agencijo pri nas. Lp

Nam je bila najugodnejša firstminute ponudba pri agenciji Palma in smo tam rezervirali. Je tudi mal odvisno kam potuješ oziroma kaj sploh želiš. Torej, nam se je najbolje izšla Palma.

Glej tako je ni nekaj razlik med turističnimi agencijami saj si vse med sabo pomagajo. Če ena ne more prodati aranžmaja ga pa da drugi agenciji in tako naprej. Vem iz lastnih izkušen.
Drugače pa ti priporočam to turistično agencijo[/url]. Imajo vso ponudbo od vseh turističnih agencij v Sloveniji in tujini pa še svoje aranžmaje

To pa je res odvisno, kak aranžma vzameš. Če vzameš nekaj za 400 in dobiš 50 EUR popusta, je še vseeno ceneje, kot če vzameš nekaj za 600 in dobiš 100 EUR popusta:)

Odvisno, kaj želiš, kdaj želiš, kam želiš. Midva hodiva izven sezone in na last minute, le enkrat na first. Če pa si vezan na čas, najvišjo sezono, imaš svoje želje, potem pa je bolje first minute.

Najbolj zadovoljna nasplošno pa s Palmo in Kompasom.

Zanima me ali kdo ve ali je res preko avstrijskih oz. nemških agencij cenejša Hrvaška? In če je katera agencija je to?

Mi smo že rezervirali preko Relaxa. Dobili smo kar nekaj popustov, še za otroka bi morali plačat 50{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}, pa nam je uredila samo 20.

Odvisno kam greš, za kakšna daljša ekotična potovanja sta itak dobra Kompas, še boljša agencija je recimo Oscar, za kakšen dopust tukaj v naši okolici pa ne morem pohvaliti organizacije na Tuš potovanjih. Z njimi sedaj hodimo že nekaj časa okoli in še vedno je vse štimalo, super organizacija in super hoteli.

Ta je pa res bosa 😉
Agencije garantirajo, da last minute ponudbe ne bojo bolje in cefirst minutenejse od njihovih first minute ponudb. Pa se izbiras lahko med vsemi moznimi ponudbami, pri last minute pa pac vzames kar je na voljo, spakiras in gres.
Je pa vlda odvisno kam gres in za kolk denarja. Iz izkusenj lahko samo recem, da se neagencijska lahko klavrno konca, ko prides v raztureno hiso, lastnik pa poleg gradi novo in ropota s kladivom in mesalcem ze od zgodnjih jutranjih ur…ko se pa zbunis ti rece da lahko gres, ce ti kaj ne pase. Pa se bunu, kolikor se hoces. Turisticna agencija Potuj nekam ima ugodne first minute ponudbe im mi smo si rezervacijo uredili kar pri njih.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close