Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Katastrofalno vreme pri nas v Ljubljani, kje najbližje s soncem?

Katastrofalno vreme pri nas v Ljubljani, kje najbližje s soncem?

Resno, dovolj ga imam. Pa živim tu že 33 let od kar me je mama rodila. Dovolj imam te megle, hočem sonce. Kam se lahko najbližje Ljubljani preselim, da ne bom gledala več tega vremena? Kje bolj daleč ne pride v poštev, ker sem vezana na službo tu.

pri nas na fužinama te dni zgleda kot da smo v Pripyatu sredi zime…

Moja prijateljica se je s familijo zaradi večne megle v Lj preselila v Kamnik. Pravi, da najboljša odločitev sploh. Sonce, v objemu gora, oba se vozita v Lj v službo, otroka pa seveda tam obiskujeta OŠ.

Odgovor na objavo uporabnika
megla blok, 14.12.2021 ob 16:08

Resno, dovolj ga imam. Pa živim tu že 33 let od kar me je mama rodila. Dovolj imam te megle, hočem sonce. Kam se lahko najbližje Ljubljani preselim, da ne bom gledala več tega vremena? Kje bolj daleč ne pride v poštev, ker sem vezana na službo tu.

Od Kranja proti goram je prakticno vsak dan jasno. Mi je muka vsako jutro zapeljat v meglo v Lj kotlino.

Odgovor na objavo uporabnika
Poznam, 14.12.2021 ob 18:59

Od Kranja proti goram je prakticno vsak dan jasno. Mi je muka vsako jutro zapeljat v meglo v Lj kotlino.

Ja, ampak se moraš zapeljati na GOrenjsko, ker v Kranju je zelo podobno sranje. Danes recimo je bilo zjutraj čisto jasno in sonce, potem se je pa vsako uro bolj meglilo in ob dveh, pol treh je bilo totalno megleno. Ko se pelješ proti Gorenjski, se pa nekje po tunelu čisto drug svet pokaže.

Nekje od Kranja navzdol, nekje od Logatca vzhodno, nekje od Domžal zahodno in nekje od Škofljice severno se začne megla. Torej izbiraj lokacije izven tega…

Naloži si na telefon aplikacijo meteoblue – pa glej kje v določeni oddaljenosti od tebe je lepo vreme.

Pri nas na soncni upravi je prav prijetno toplo vreme.

Ljubljana ne samo, da je mentalna greznica, je tudi podnebna greznica in arhitekturna. Po celem mestu smeti, albanci in smrad. Fuuuuuuuuj

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close