Katastrofalno mastni lasje
MASTI LASJE V MOJEM ŽIVLJENJU
Jaz sem kar nekaj časa se v šoli mučila z zelo mastnimi lasmi. Čez čas mi je sošolka rekla, da si lase premalo operem. Naslednji dan sem prišla v šolo pa niso bili nič lepši. Potem ne je sošolka še enkrat vprašala kako sem si jih umila. Odgovorila sem ji, da sem si prvo dala šampon in ga sprala nato pa še dobrino samo na špičke in sem si jih sprala. Rekla je, da bi si jih morala posušiti do suhega. Naslednji dan sem prišla nazaj v šolo. Moji lasje so bili mehki, lepo ravni in tudi zelo svetlejši. Sošolka je bila navdušena a moj ata pa ne saj za pranje tako dolgih las uporabiš kar nekaj vode. Zato raje zaupam naravni negi tako kot večina nas saj se tisti naravni šampon veliko hitreje spere lasje pa so še vedno lepo in mehki
LP.
Larisa Gragar
Pozdravljeni,
Tudi jaz sem imela velike težave z mastnimi lasmi, dokler nisem zamenjala frizerke.
Pred pol leta mi je moja frizerka dala testerčke od Paul Mitchell šampon twoo in je res odličen.
Pred tem sem lase umivala na vsake 2 dni (takrat so bili že zelo mastni). Sedaj pa si lase umivam na 4 dni! Povprašaj pri večjih frizerskih salonih, boš zagotovo našla šampon.
To je ta šampon: https://www.paulmitchell.si/sl/shop/paul-mitchell/clarifying/shampoo-two.html
Forum je zaprt za komentiranje.