Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek katastrofa od hotela- AJDA Moravci

katastrofa od hotela- AJDA Moravci

katastrofa od hotela, od hrane, od čistoče…

razočarana u nulo…

nikoli več tja…Kakšna svinjarija je to nastala od finega hotela!!!!

Napiši v knjigo pohval in pritožb…

Kaj pa je bilo tako katastrofalnega?

Ali to kar nekaj nabijaš?;)

Čisto,hrana odlična,prijazno osebje.Smo bili tam pred 1 mesecem in se bomo še vrnili.Da ne bo pomoto,naši kriteriji so višji.

Kako pa ti veš, kakšne kriterije ima avtorica?

Ne, ne bo pomoto, joj ljudje polpismeni z visokimi kriteriji.

Očitno tale avtorica samo nabija. Na vprašanja o slabih izkušnjah ni odgovora.

Provokacija.

Ful fajn so, super osebje, prijazni ljudje. Ne bom šla preveč v podrobnosti, ker se mi zdi, da malo mešam z Radinom v radencih, ampak je bilo oboje tako fajn, da nimam kaj za rečt. Prekmurci FTW!

Radenci so resda nahajajo v Pomurju, vendar gre za Štajerce. Moravci pa so v Prekmurju.

Se popolnoma strinjam. Hotel ima 4 zvezdice in je katastrofa . Le kje so jih dobili? Sobe so polne plesni.

Tudi jaz sem bila zelo razočarana nad kvaliteto hotela Radin v Radencih, ki spada pod isto skupino. Na splošno je baje shupina Sava Hotels in Resorts precej izgubila na standardu.
Če je hotel Ajda vsaj malo podoben Radinu, potem ti povsem verjamem.
Po poklicu sem diplomirani organizator turizma, tako, da približno vem, kako naj bi izgledal hotel s štirimi zvezdicami.
Sem 15 let stare vzmetnice, nedelujoči sušilniki za lase iz časa Jugoslavije, odpadajoči omet v savni, luknje v stropu nad bazenom, pokvarjen jacuzzi, nedelujoči ventilatorji v kopalnici in tv v velikosti prenosnega računalnika zagotovo ne spadajo. Jaz sem imela težave z alergijami zaradi vzmetnice in “odlične” čistoče, partner pa s hrbtom, zaradi “odlične” vzmetnice. Osebje pa je bilo zelo prijazno, to je edina pozitivna stran.
Da ne omenjam namestitve v “napačno” sobo, domnevnega brezžičnega interneta, ki ga v sobah ni, hrane neprivlačnega videza in podobno.
Sploh ni primerjave z npr. Rimskimi toplicami, Šmarješkimi toplicami, hotelom Terme v Termah Čatež in drugimi z enako kategorizacijo.
Res sva ujela akcijo in so bili malenkost cenejši, a naju tam definitivno ne vidijo več. Če so ostali hoteli te skupine enaki, pa tudi tam ne.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close