Katarina – Pehta ne piše več na blog
Meni je bil blog všeč, obravnavala je zanimive teme, ki jih težko zaslediš na drugih blogih (materializem, naravna gradnja, bizarnosti sistema, v katerem živimo …).
Mislim, da je njeno pisanje marsikomu odprlo drugačen pogled na svet, pokazalo, da ne obstaja samo ena vnaprej ačrtana pot skozi življenje.
Meni je Pehta Good bejbiki in dobro piše. Prevzel bi nekaj njenih spoznanj in jim sanje pravih jajc.
Na tudi zadnji sliki mi ni jasno, ali je med hčerama ona, ali pa njen ded. Deluje mi tako in tako moško.
V kolikor jo tisto s tetovirano roko ona, bi se je res bal. Potem je ona nedokazano iz mojih pogledov ded.
Tudi mene zanima kaj je z Katarino. Meni je bila takrat prava carica.
Pogumna, kreativna, edinstvena, optimistična.
Vedno, ko sem imela krizo sem šla brat njen blog in si rekla, če ona zmore, bom tudi jaz.
Tako ‘inovativnega’ in odštekanega razmišljanja/ življenja/ bloga kot je bil njen, žal ne najdem več.
Pogrešam jo.
Če kdo kaj več ve o njej, naj pove. Škoda, ker se je za njo izgubila vsaka sled. 😟
Katarina, če to bereš – javi se nam!
Srečno! 🌸🌼🌺
Meni je bila tudi všeč zaradi zgoraj naštetega. Kam bi prišli kot družba, če bi bili vsi posamazniki enaki, enakomisleči? Enkrat mi je pomagala z nasvetom glede obnove hiše.
Tako da, Katarina če bereš, vse dobro v Prlekijo!
[/quote]
Itak, zdaj so že eno leto prisilni ukrepi, ker ste vsi drugačni, po pizxdi pa dobite še vojno, ta je neizbežna v prihodnjih letih. Nora baba vsekakor je napredek. 😅
Forum je zaprt za komentiranje.