Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Katarina – Pehta ne piše več na blog

Katarina – Pehta ne piše več na blog

Vam je kaj žal? Kar rada sem jo brala.

Zdaj je že drugič nehala. Bodi prepričana, da bo kmalu odprla tretji blog. Ne more brez pozornosti.

Meni je bil blog všeč, obravnavala je zanimive teme, ki jih težko zaslediš na drugih blogih (materializem, naravna gradnja, bizarnosti sistema, v katerem živimo …).

Mislim, da je njeno pisanje marsikomu odprlo drugačen pogled na svet, pokazalo, da ne obstaja samo ena vnaprej ačrtana pot skozi življenje.

menda se je šla udinjat čez mejo, ji je zmanjkalo gradiva za pljuvanje……….

Primerno. Tam ne znajo slovensko in niso mogli prebrati, kako zahojena je. Tukaj ne bi nikoli več dobila službe, če bi njen delodajalec prebral desetino tistega, kar je napisala. Nikoli več. Pa kaj je pisala o hčerah. Lahko bi jo mirno tožile zaradi zlorabe.

…..padla je v depro in je v krizi? Ne vem.

Počakajmo na jutri, ko se odpre knjižnica. Pa bomo zvedeli.

Mogoče je prerasla dramo in si želi še samo mir.

Ja, tudi energija enkrat poide in te prisili, da se umiriš.

Meni je Pehta Good bejbiki in dobro piše. Prevzel bi nekaj njenih spoznanj in jim sanje pravih jajc.

Na tudi zadnji sliki mi ni jasno, ali je med hčerama ona, ali pa njen ded. Deluje mi tako in tako moško.
V kolikor jo tisto s tetovirano roko ona, bi se je res bal. Potem je ona nedokazano iz mojih pogledov ded.

Bloga ne najdem več, ga je izbrisala?

Je, že spet.

Ah, nič ni prerasla drame. Enostavno je videla, da je napisala preveč. Preveč neumnosti. Začetek konca je bil članek, kjer je rekla, kako je fajn, ko jo preživljata njeni hčeri, kako je ona krasna mama in podobne oslarije.

To sem pa nekje zasledila, ocitno je bilo kopirano okoli… to pa katarini nikol ni bilo vsec, da je njena negativna podoba bila promovirana med ljudi. Ker je tako realnost o njej dosegla tudi osebe, ki nimajo popolnoma opranih mozganov.

A se je potem se nasla kje? Kako je z tisto njeno hisko, elektriko?

Tudi mene zanima kaj je z Katarino. Meni je bila takrat prava carica.
Pogumna, kreativna, edinstvena, optimistična.
Vedno, ko sem imela krizo sem šla brat njen blog in si rekla, če ona zmore, bom tudi jaz.
Tako ‘inovativnega’ in odštekanega razmišljanja/ življenja/ bloga kot je bil njen, žal ne najdem več.
Pogrešam jo.
Če kdo kaj več ve o njej, naj pove. Škoda, ker se je za njo izgubila vsaka sled. 😟

Katarina, če to bereš – javi se nam!

Srečno! 🌸🌼🌺

Meni je bila tudi všeč zaradi zgoraj naštetega. Kam bi prišli kot družba, če bi bili vsi posamazniki enaki, enakomisleči? Enkrat mi je pomagala z nasvetom glede obnove hiše.
Tako da, Katarina če bereš, vse dobro v Prlekijo!

Meni je bila tudi všeč zaradi zgoraj naštetega. Kam bi prišli kot družba, če bi bili vsi posamazniki enaki, enakomisleči? Enkrat mi je pomagala z nasvetom glede obnove hiše.
Tako da, Katarina če bereš, vse dobro v Prlekijo!
[/quote]
Itak, zdaj so že eno leto prisilni ukrepi, ker ste vsi drugačni, po pizxdi pa dobite še vojno, ta je neizbežna v prihodnjih letih. Nora baba vsekakor je napredek. 😅

Tudi jaz jo lepo pozdravljam in upam, da se kaj javi.

Jaz pa vem, kje je in kaj počne. Na yt ima svoj kanal o temi, ki ji je mogoče nihče ne bi pripisal. Ali pač. Spet nekaj posebnega. Več pa ne povem, da ne bo kdo rekel, da ji delam reklamo.

Pliz, daj vsaj namigni malce, jaz bi jo z veseljem pogledala.

Iščem in iščem, a je ne najdem, vračam se spet na portal

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close