Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Katarina Benček na Golobovi poroki

Katarina Benček na Golobovi poroki

Odgovor na objavo uporabnika
Guči, 08.09.2025 ob 20:25

Anonimno 7341, 08.09.2025 ob 19:48

.., 07.09.2025 ob 17:29

quote id=”25780741″][/quote]

Nope, Prva dama Slovenije pa res?

Prve dame v slo ni, ti kretenka! Prva dama je žena predsednika države in mi imamo predsednico. Kobila golobiva je samo prostituta v pokoju!!!

Lahko se mečeš ob tla, ona je zdaj dama. Lahjo ti pokaže edino sredinca z letala na poti na Maldive.

Ne bo več dolgo. Ptic je v pripravljenosti, da odfrci.

Kaj je definicija dame?

Lahko kaže sredinca med cuzanjem bingeljnov… bo imela kaj vleči mladim maldivcem. Kako so ji že pravili v LJ …hoover  po sesalcu je tak vlekla, da ji belega ni trebalo plačevati.

Ja kot,da bi polerela na luno. A maldivi so pa zdaj rak prestiž,a daj no…vsaj si jih lahko privošči. Ona je navadna prostitutka brezdelna.

Polizala bo ves sok…, 08.09.2025 ob 20:40

Lahko kaže sredinca med cuzanjem bingeljnov… bo imela kaj vleči mladim maldivcem. Kako so ji že pravili v LJ …hoover  po sesalcu je tak vlekla, da ji belega ni trebalo plačevati.

Očitno je že dobra, da ji vsak tip nasede. Večina moških misli s tičem. Če je koga izkoristila, super! Ni ona budala, tipi so. Jaz ji lahko samo čestitam. Zame je ona feme fatal v pravem pomenu besede, sploh če njen možek še čivkne, da je srečen. Lol.

Tudi če ptič odleti, sta oba in še marsikdo iz kroga njunih prijateljev preskrbljen do konca dni ali celo za več generacij. Ko gledam koliko ljudi je na minimalcu, brez upanja celo na lastno streho, z životarjenjem od plače do plače. Parkrat greš na pico, čakaš tistih 14 dni morja v kempu, namesto turističnih prospektov prebiraš letake z akcijami. Tudi če imaš 2 jurja plače, ni bistveno bolje. Ob večjih izdatki moraš preračunavati. Z nadurami hitro pregoriš in si uničiš zdravje, denar pa trošiš za zdravje. Influencerke se s temi problemi ne srečujejo. Dobra hrana, lepa doživetja, vidijo svet,  ne poznajo rokov, prodajnih in drugih planov, tečnih šefov in strank. Razvajanja in to na najvišjem nivoju imajo na dnevnem redu, medtem ko nekateri skrbno planiramo, kaj si bomo lahko privoščili, da račun ne bo preveč trpel. Nekateri pa o tem lahko le sanjajo. Dam kar prav influencerkam. Če bi bila mlada, bi se verjetno tudi jaz odločila za to pot.

Hahahaha, zdej sem se pa nasmejala Hover sesalec hajshahs

Sram jo je lahko, kaj je nosila in kako tlačila joške pod tisto oprijeto obleko, pfuj, čisto nobene estetike, prav grda je.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close