Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Katarina Benček na Golobovi poroki

Katarina Benček na Golobovi poroki

A ni rekla, da žal ne bo mogla priti, ker se poroči njena sestra?

Odgovor na objavo uporabnika
Katka284, 06.09.2025 ob 19:52

A ni rekla, da žal ne bo mogla priti, ker se poroči njena sestra?

Ja. Toliko o njeni verodostojnosti.

Pač prizadeta. Mora se kazat,kakor se mora gabrova. Ex upokojene Prostitutke potrebujejo pozornost. Verjetno ji je samo kokain dostavila.

Kako pa veš, da je bila povabljena? Očitno sta dobri frendici, ane. Sej Gabrovo najbrž ni slabo imet za frendico, če ima že tak vpliv zdaj, sploh če si neka vplivnica, ki ne dela drugega kot se propagira čez nek svoj bebast material. Ampak če prideš v prave kroge, denarčki lahko letijo z neba…

Najprej reče, da je ne bo, a potem je hitro skužila, da ima več od tega, če spusti kaj drugega kot to poroko. Oportunistka za bruhat.

Ob izjavi je že pogodila svojega Marka, ki je nekaj želel povedat, pa ga je utišala, ma ta ženska je taka možača, da večje ni, pfuj!

Srečen sem bil, dokler je nisem poznal in spoznal.

Zakaj sledite takim, da ste potem nervozne?

Če ne bi bila enkrat na tv sploh ne bi vedela kdo je ta Benček

Anonimno 1505, 06.09.2025 ob 21:31

Kako pa veš, da je bila povabljena? Očitno sta dobri frendici, ane. Sej Gabrovo najbrž ni slabo imet za frendico, če ima že tak vpliv zdaj, sploh če si neka vplivnica, ki ne dela drugega kot se propagira čez nek svoj bebast material. Ampak če prideš v prave kroge, denarčki lahko letijo z neba…

Kaj kako vem? Zadnjič je (ne spomnim se, kje se zasledila), povedala, da je povabljena, ker sta s Tino frendici, da pa je žal ne bo, ker se na isti dan poroči njena sestra. Potem pa jo vidim na tv, z Markom dajeta izjavo o poroki.

Benček je isti tip kot gaber; v srednji sta se že prostituirali po lj, predvsem global je bil takrat v igri in iskale predvsem moške s statusom. Saj to vsi vejo tudi koga je vse benček vlačila okoli. Obe pottebne pozornosti in keša. Verjetno sfalirano otroštvo.

Ona je še ok, tale njen pa. Frizura slaba, ne razumem zakaj ne gre na presaditev las, oblečen pa tudi bolj slabo.

V BELI!(mimogrede, ne spodobi se!) obleki z napihnjenimi joški in čisto oprijeto mini oblekico. Kaj je želela s tem pokazati? Čisto nespodobno. Njen mi deluje ok, vedno sam z otrokom na slikah, ona čisto izgubljena, ni navdušena nad materinstvom, očitno si je njen želel otroka, ona pa ne.

Ena737, 06.09.2025 ob 23:16

Kaj kako vem? Zadnjič je (ne spomnim se, kje se zasledila), povedala, da je povabljena, ker sta s Tino frendici, da pa je žal ne bo, ker se na isti dan poroči njena sestra. Potem pa jo vidim na tv, z Markom dajeta izjavo o poroki.

Ni se poročila njena sestra, ampak njegova. Tako da to je verjetno tudi odraz odnosa do njegove družine. Pa tudi bela obleka ni primerna za na poroko, če nisi nevesta. Čeprav na tej poroki bela tudi za nevesto ni bila najbolj primerna 🙂

gre samo za iskanje pozornosti, drugega te avse ne znajo

To je ona debela v oprsje, špeh ji je kar kopnel nad obleko pod pazduhami.  Ena Joška gor ena dol pa z vozičkom. Mater ene res mislijo, da so najlepše, ko se tako oblečejo.

Nekje sem zasledila, da gre na obe poroki, na prvo samo na uradni del, na drugo pa uradni del in potem naprej se na fešto.

Pa po komentarjih tule ni nič nenavadnega, tudi če se nekoga povabi samo na uradni del in nič več (čeprav priznam, da na taki poroki jaz še nisem bila).

Kuj železo, dokler je vroče. Že pri običajnih porokah v večini primerov v ozadju žvenketa denar, tu pa gre še za status in vpliv. Normalno, da je – kot še mnogo drugih – našla pot do korita.

Vsekakor je benček morala na to poroko,da se je kakšnim poslovnežem prilizovala. Zize si je dala povečat,totalno neokusno oblečena. Belo obleko na poroki ima lahko samo nevesta. No, v dotičnem primeru je naša stara kurtizana ne bi smela imeti. Kakšno rjavo s torbico iz Dubaja,bi bilo bolj primerno.

Stara forumašica (res ta prava), 07.09.2025 ob 13:10

Nekje sem zasledila, da gre na obe poroki, na prvo samo na uradni del, na drugo pa uradni del in potem naprej se na fešto.

Pa po komentarjih tule ni nič nenavadnega, tudi če se nekoga povabi samo na uradni del in nič več (čeprav priznam, da na taki poroki jaz še nisem bila).

Kdo bi si mislil, da tako vestno spremljaš trače :)))))))

odpikat te nočne spremljevalke, ki postajajo dandanes premierjeve žene. V starih časih se je vedelo, kdo je priležnica za skrivne sobane in kdo je gospa.

Gospa je pri nas samo Janševa Urška.

hehehe, saj tak stil obleke, da je vse oprijeto- kot povito  in brez naramnic, rokavov je propargirala že Urška iz parlamenta na neki predstavitvi…je kopnelo in buhtelo , da bo dol zlezlo…kam je šel bonton, estetika, eleganca …

Vplivnice,  so dejansko vplivne…in sposobne, ker so tam kjer so in kjer vi, nekateri, nikoli ne boste.

Opazka, 07.09.2025 ob 16:22

Vplivnice,  so dejansko vplivne…in sposobne, ker so tam kjer so in kjer vi, nekateri, nikoli ne boste.

Pri šejkih v Dubaju recimo?

quote id=”25780741″][/quote]

Nope, Prva dama Slovenije pa res?

.., 07.09.2025 ob 17:29

quote id=”25780741″][/quote]

Nope, Prva dama Slovenije pa res?

Prve dame v slo ni, ti kretenka! Prva dama je žena predsednika države in mi imamo predsednico. Kobila golobiva je samo prostituta v pokoju!!!

Anonimno 7341, 08.09.2025 ob 19:48

Prve dame v slo ni, ti kretenka! Prva dama je žena predsednika države in mi imamo predsednico. Kobila golobiva je samo prostituta v pokoju!!!

Lahko se mečeš ob tla, ona je zdaj dama. Lahjo ti pokaže edino sredinca z letala na poti na Maldive.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close