Najdi forum

KAŠTEL

Mene pa zanima ali je že kdo od vas letoval v apartmaju KAŠTEL v Stari Novalji? Če je me znanimajo vaše izkušnje, nasplošno o Stari Novalji ali morebiti o omenjenem apartmaju. Baje je to zelo majhen kraj – ali imajo trgovino?

Hvala in lep pozdrav
Maja

Smo ze bli v stari novalji v apartmaju. Problem stare novalje je v tem, da so obale na levi strani ceste zamrežene – hiše so do obal in imajo zagrajeno – tako, da če si na desni strani se en moreš kopat. Je pa v stari novalji tudi plaža z mivko – zalivček v katrerega se nagnete kar veliko ljudi. Tako, da midva sva se z avto vozila vsak dan na drugo plažo – pri kateri sva morala plačat 10 kun za avto parkiranje in pa obvezna marela – ker sence ni bilo.

Sama novalja mi je drugače kar všeč, tud plaže te privatne so Ok – lepi prodnatin zalivčki. Trgovina je v stari novalji in sicer dve taki bolj majhni trgovinici, potem imaš pa na križišču za NOvaljo nek tak malo večji market – kot naš merkator.

Lep pozdrav

Urška

HVALA ZA INFORMACIJE. SMO PA VERJETNO NA LEVI STRANI, KER IMA APARTMA LASTNO PLAŽO – 10 M DO MORJA.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close