Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice KAŠTEL ŠTAFILIĆ

KAŠTEL ŠTAFILIĆ

Lep pozdrav!
Z družino se odpravljam na dopust in sicer v Kaštel Štafilić v paviljon Resnik. Zanima me, če je kdo od bralcev že letoval v tem hotelu. Čisto slučajno sem zasledila kritiko, ki se je nanašala na lanski dopust v tem hotelu,pa me zanima kako je sedaj.
Lp

maja6: Lani sem letovala ravno v tem turističnem naselju. Po svoje je bilo kar v redu, le letališče je zelo blizu in nenehno slišiš preletavanje teh letal. Hotelska plaža je betonirana in jo priložnostno čistijo, vendar se par korakov od hotela v smeri Splita nahajajo luštni zalivčki s prodom, ki so prav simpatični tudi za otroke. Hrana v hotelu je bila lani zelo enolična; sicer so obroki samopostrežni, vendar če nisi bil dovolj zgodenj na večerji, je dosti zanimivih stvari že zmanjkalo, nadomestili pa so jih s špageti s paradižnikom ali čem podobnim. Sicer nisem zahtevna, vendar bi lahko bilo boljše. Sobe v hotelu so bila čiste, vsaki dan so menjavali brisače, osebje je bilo prijazno.

Janet napisal:

> maja6: Lani sem letovala ravno v tem turističnem naselju. Po
> svoje je bilo kar v redu, le letališče je zelo blizu in nenehno
> slišiš preletavanje teh letal. Hotelska plaža je betonirana in
> jo priložnostno čistijo, vendar se par korakov od hotela v
> smeri Splita nahajajo luštni zalivčki s prodom, ki so prav
> simpatični tudi za otroke. Hrana v hotelu je bila lani zelo
> enolična; sicer so obroki samopostrežni, vendar če nisi bil
> dovolj zgodenj na večerji, je dosti zanimivih stvari že
> zmanjkalo, nadomestili pa so jih s špageti s paradižnikom ali
> čem podobnim. Sicer nisem zahtevna, vendar bi lahko bilo
> boljše. a ja, koliko pa stane? Kolikor jaz poznam, je to eden od cenejsih hotelov na hrvaskem Sobe v hotelu so bila čiste, vsaki dan so menjavali
> brisače, osebje je bilo prijazno.

Mi smo lani bili v Kastel Stari. Ker tam plaža ni bila ne vem, kaj smo hodili na Čiovo ali v Medeni (to je le nekaj stran). lp, petra

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close