Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek KASKO ZAVAROVANJE

KASKO ZAVAROVANJE

Prosim, če mi kdo napiše koliko stane kasko zavarovanje novega avtomobila Renault Clio pri zavarovalnici Triglav.

Ali je zavarovanje pri kakšni drugi zavarovalnici ceneje.

Podatke rabim, ker kupujem tak avto in bi rada vedela koliko me bo stalo kasko zavarovanje brez kakršnegakoli bonusa.

A nima Renault akcijo da je kasko 1€?

Odvisno je tudi od nakupne cene avtomobila, opreme.

Kasko variant je kar precej. Nemogoče je od oka oceniti, če niso znane postavke.

Vsaj približno, petsto, šeststo ali celo tisoč evrov ?

Triglav je postal obupno drag… razlika za moja avto je bila skoraj 600 eur v primerjavi s Savo in Generali.

smo prejšni teden delali za i20….21.000€ novonabavna.

Triglav 600€..Generali 530€..kasko z vsemi možnimi kombinacijami

Pri Triglavu Drajv….3PR

Imam cliota 2 dni , kasko je odvisen tudi od moči motorja .

Jaz sem plačala 550 evrov z bonusom seveda , sem že prejšnji avto imela kasko zavarovan.

Torej brez bonusov verjetno okrog jurja, jaz imam samo posebej še nadomestno vozilo za 3 tedne doplačano , sem imela škodo na prejšnjem na parkirišču v službi in je že to prišlo zelo prav.

Pošlji ponudbe na različne zavarovalice in boš videla kaj ti ponujajo. Napiši pa točen tip avta, moč, barva, oprema,… ali želiš asistenco- tudi do katerega zneska, ni kasko je sestavljen iz različnih paketov in odvisno za katero kombinacijo se odločiš npr nalet na žival, krajo, parkirišče, toča, …

Plačal kasko skoraj 2 jurja. Ampak nimam kliota.

Ker sem ravno registriral približno tak, nov avtomobil, brez bonusa, bi sporočil, da sem skupaj s cestno takso plačal reci in piši, entisoč sto evrov.

ZDI SE MI ODIRANJE KUPCEV, PA KOMAJ SEM PRIVARČEVAL SREDSTVA ZA NAKUP TEGA AVTOMOBILA PA SO MI SUNILI ŠE JURJA.

Višina je poleg cene avta in velikosti paketa močno odvisna od popustov. Popusti so odvisni od tega kolko časa imaš že zavarovane avte ter tudi od tega ali imaš pri tej zavarovalnici zavarovano še kaj drugega (paketni popusti). Vsake par let se lahko vnovči točke pri Petrolu in dobiš kupon s popustom (ne vem če imajo to zdaj).

Torej je brezveze da nekaj na pamet sprašuješ tu, daj si izračunt pri različnih zavarovalnicah.

Odgovor na objavo uporabnika
Neprijavljena, 23.03.2024 ob 08:55

Višina je poleg cene avta in velikosti paketa močno odvisna od popustov. Popusti so odvisni od tega kolko časa imaš že zavarovane avte ter tudi od tega ali imaš pri tej zavarovalnici zavarovano še kaj drugega (paketni popusti). Vsake par let se lahko vnovči točke pri Petrolu in dobiš kupon s popustom (ne vem če imajo to zdaj).

Torej je brezveze da nekaj na pamet sprašuješ tu, daj si izračunt pri različnih zavarovalnicah.

Saj je bilo zgoraj navedeno, da Zavarovalnice odirajo latnike avtomobilov. Poleg plačila avta, še najmn tisočak za zavarovanje.

Katastrofa.

Zanima me, kako lahko pri Petrolu uveljavim znižano zavarovanje s točkami pri nakupu goriva.

sonja112, 22.03.2024 ob 13:09

Imam cliota 2 dni , kasko je odvisen tudi od moči motorja .

Jaz sem plačala 550 evrov z bonusom seveda , sem že prejšnji avto imela kasko zavarovan.

Torej brez bonusov verjetno okrog jurja, jaz imam samo posebej še nadomestno vozilo za 3 tedne doplačano , sem imela škodo na prejšnjem na parkirišču v službi in je že to prišlo zelo prav.

Moč motorja je pri osnovnem zavarovanju, kasko se gleda vrednost vozila brez popustov in potem kaj zavaruješ.

In kaj tukaj sprašuješ neumnosti, reci prodajalcu za VIN številko in zatevaj ponudbe. Najdi agenta, ki dela za več zavarovalnic in ti bo povedal iz prve roke do centa natančno.

Vidiš, 23.03.2024 ob 14:51

Moč motorja je pri osnovnem zavarovanju, kasko se gleda vrednost vozila brez popustov in potem kaj zavaruješ.

In kaj tukaj sprašuješ neumnosti, reci prodajalcu za VIN številko in zatevaj ponudbe. Najdi agenta, ki dela za več zavarovalnic in ti bo povedal iz prve roke do centa natančno.

In plačaj še agenta.

kva kva, 23.03.2024 ob 16:59

In plačaj še agenta.

Al si glupo, svaka čast.

Tako se tudi meni zdi, da bo brez bonusov okrog en tisoč evrov.

Kako pa uveljavim točke za zavarovanje avtomobila od Petrola.

Kako se da uveljaviti zlate točke, ki jih dobimo kot boniteto na Petrolu za uveljavljanje znižanega zavarovanja avtomobila.

Nekdo je to napisal kot odgovor v tej temi.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close