Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek KASKO ZA AVTO

KASKO ZA AVTO

Prosim za nasvet- imam 4 leta star avto C3 1,2… a se ga v petem letu še splača kasko zavarovati?

hvala za pomoč

Meni se naslednji mesec izteče leasing, po petih letih in ga ne bom več kasko zavarovala. Kasko mi v dvajsetih letih še nikoli ni prav prišel.

Čist enostaven test – pokliči na servis, koliko stane sprednja luč in maska recimo. Za tako stvar ni važno, koliko je avto star. Za citroen C5 recimo (star 10 let) to pride skoraj jurja (luč 580 eur, maska oz. “okraski”, menjava, barvanje). Da počiš še kaj drugega zraven… imaš kasko hitro notri. Pa je bil “samo” kamen. Če bi zbil srno bi šele bila veselica.

Deli in te klinčeve plastike na teh novodobnih avtih so dragi, popravljat pa se tega ponavadi ne da, samo menjat.

Jaz ga imam in ker ga imam, bom dobila povrnjeno škodo za popravilo, ko je v neurju poleti padlo drevo nanj.

Menjava vrat, havbe, sprednjega stekla in lakiranje celotnega avta.

hvala za vsem za odgovor

Jaz ga ima tudi če je avto star 10 let. Ni drago..vzameš polni kasko in dodatno za točo…točo mi 2x popravljali in enkrat parkirišče čeprav to opcijo nimam posebej doplačano..je šlo iz splošnega kaska.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close