Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem Kasko in nadomestni avto

Kasko in nadomestni avto

Imam problem. Avto sem zavarovala kasko in ob zavarovanju zahtevala od agenta, da zelim polni in popolni in oh in sploh vse kar lahko ta kasko sploh ima. No, zdaj, ko imam pa nekaj skode na avtu in bo popravilo trajalo 14 dni, ugotovim, da nimam nadomestnega vozila. Klicem agenta in mi mirno rece: sorry, sem pozabil.
Kaj lahko zdaj naredim? Klicem zavarovalnico in nardim halo? Dajte mi malo po,agat z nasveti, ker res ne zelim delat scene, ampak jaz avto potrebujem vsak dan in sem tezko brez vozila 2 tedna, da si ga pa sama placam je pa kar velik strosek.

Hvala in prijeten teden (ceprav danasnji dan zelo zelo disi po negativizmu).

Ni pomembno biti popoln, pomembno je biti popolnoma to kar si.

hm, kej velik mislim da ne morš.. žal, vseen poklič na zavarovalnico in povej ka j se ti je zgodilo zaradi nespretnega agenta in zamenji zavarovalnico, če ti ne pomagajo..

Tudi če bi imela pravico do nadomestnega vozila, tega zavarovalnica prizna šele takrat, ko je pokvarjen osebni avto v delavnici nekaj delovnih dni. Jaz bi najprej zavarovalne pogoje prebral… Največkrat so toliko neugodni, da plačevanje tega kritja ob manjših popravilih sploh nima smisla.

New Report

Close