Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kašen šok, sploh ne pridem k sebi

Kašen šok, sploh ne pridem k sebi

S sosedoma, ki sta malo strejša od mene se dnevno srečujemo na hodniku bloka. Vedno me vabita na kavo, a nikoli ni pravi čas. Včeraj smo se le uspeli zmeniti. Šla sem eno nadstropje nižje k njima na obisk. Vedno sta se mi zdela tak umirjem in povezan par. Soseda skuha kavico, midve sediva vsaka v svojem fotelju, sosed leži na kavču pokrit z deko. Med klepetom se mi zdi, kot da si ga sosed meče na roke, rečem si nemogoče, deka pa skače gor in dol. Vidim, da njegova žena tudi opazi kaj se dogaja, midve se gledava in nobena ne ve kaj storiti, obe sva v hudi zadregi. Mož se malo zvije, strese kot da bi ga stresla elektrika, se odkrije in z napol oblečenimi gatami odide v kopalnico. Pogledam sosedo, ki sedi bela kot stena in stremi v prazno proti kopalnici. Očitno je še v večjem šoku kot jaz, ki se zahvalim za kavo in stečem iz stanovanja. Sem v šoku. Pokličem prijateljico, ki jo vse skupaj zelo zabava, jaz pa še nekaj časa ne bom prišla k sebi. Pravijo živemu se vse zgodi, samo tole je pa…. Razmišljam kaj mi je narediti. S tem izpirjencem se bom še naprej dnevno srečevala na hodniku.

Izprijen si zi. Zaradi taksnih kot si ti ne hodim več po tujih domovih.

OMB, ne vem kaj bi naredila, verjetno bi ga ozmerjala ali začela snemati ter nato s posnetkom odšla na policijo.

Hahahahaha kaj vse se ne spomnite, zdej bom pa res z nasmehom zaspala. Vedno bolj počeni ste v glavo…

da nisi morda zavil na eno od PB

Odgovor na objavo uporabnika
Počenka, 06.08.2025 ob 00:25

Hahahahaha kaj vse se ne spomnite, zdej bom pa res z nasmehom zaspala. Vedno bolj počeni ste v glavo…

Tudi jaz bi pomislila na to! … Ce ne bi nekaj zelo podobnega dozivela na štopu iz srednje sole domov sredi belega dne, cca 13h. Ustavil mi je par. Jaz srecna vstopim, ker to je statisticno najmanjsa verjetnost, da bi 17letnici nekdo tezil (imela eno grozno izkusnjo). Usedem se in kmal se je zenska pricela stegovati k tipu (vozil je on), najprej s svojo roko. Nisem prec porajtala. Potli se mi je ze zdelo cudno. In ker sem sedela za njo, diametralno zagledala, kaj se dogaja. Ga je ze imel iz šlica ven..pa mal je ze vzdihoval. Nakar zapelje izven ceste na eno obrobno neasvaltirano pot proti gozdu. Ustavi cez nekaj casa. Ljubi bog, sem bila prestrasena, ker na tem delu sirse ni nikjer nobenih his! Ona se je z usti ze stegnila nadenj. Res hvala bogu, da so to bili se avtomobili (vsaj zdi se mi v primerjavi z danasnjimi, to je bilo ene 2olet nazaj), da me od spredaj ni zaklenil v avto. Ker si lahko mislite, kako me je bilo strah…tudi ali predvsem da bi se jima morala pridruziti. V glavnem, odprla sem vrata in stekla nazaj po tej poti do one ceste od prej in potem en oreng del po njej do uvoza na avtocesto. Tle se seveda ne sme štopati, v prvi vrsti zaradi varnosti, a kaj sem mogla. Pa tudi zradi tega, kar se je zgodilo par minut nazaj ne bi sla se enkrat na štop. Nisem imela izbire. Mi je potem nekdo ustavil in varno odpeljal do mojega kraja. Doma niso in ne bodo nikoli izvedeli.

Huhhh se zdaj, ko se spomnim…

Anonimno 1181, 06.08.2025 ob 00:50

Tudi jaz bi pomislila na to! … Ce ne bi nekaj zelo podobnega dozivela na štopu iz srednje sole domov sredi belega dne, cca 13h. Ustavil mi je par. Jaz srecna vstopim, ker to je statisticno najmanjsa verjetnost, da bi 17letnici nekdo tezil (imela eno grozno izkusnjo). Usedem se in kmal se je zenska pricela stegovati k tipu (vozil je on), najprej s svojo roko. Nisem prec porajtala. Potli se mi je ze zdelo cudno. In ker sem sedela za njo, diametralno zagledala, kaj se dogaja. Ga je ze imel iz šlica ven..pa mal je ze vzdihoval. Nakar zapelje izven ceste na eno obrobno neasvaltirano pot proti gozdu. Ustavi cez nekaj casa. Ljubi bog, sem bila prestrasena, ker na tem delu sirse ni nikjer nobenih his! Ona se je z usti ze stegnila nadenj. Res hvala bogu, da so to bili se avtomobili (vsaj zdi se mi v primerjavi z danasnjimi, to je bilo ene 2olet nazaj), da me od spredaj ni zaklenil v avto. Ker si lahko mislite, kako me je bilo strah…tudi ali predvsem da bi se jima morala pridruziti. V glavnem, odprla sem vrata in stekla nazaj po tej poti do one ceste od prej in potem en oreng del po njej do uvoza na avtocesto. Tle se seveda ne sme štopati, v prvi vrsti zaradi varnosti, a kaj sem mogla. Pa tudi zradi tega, kar se je zgodilo par minut nazaj ne bi sla se enkrat na štop. Nisem imela izbire. Mi je potem nekdo ustavil in varno odpeljal do mojega kraja. Doma niso in ne bodo nikoli izvedeli.

Huhhh se zdaj, ko se spomnim…

Pa naj kdo reče, da ženske niso iste sprijenke kot moški.

Anonimno 10598, 06.08.2025 ob 03:43

Pa naj kdo reče, da ženske niso iste sprijenke kot moški.

Piše moški. Obviously. Drka drka Đon, drka drka Đon Đon 😉 Dobi si žensko ali moškega. Samo v lajf se spravi.

O seveda. So tudi posiljevalke.

tipična mon zgodbica

Keloid na danki, 06.08.2025 ob 05:20

O seveda. So tudi posiljevalke.

Keloid na danki, bolj znan kot Kokoši, seveda da ja, ženske so ful znane po svojem posiljevanju, kar naprej posiljujejo moške, mnoge med njimi pretepejo in mnoge po tem, ko jih posilijo, tudi zadavijo. Ženske prav slovijo v svetu po svojem posiljevanju.

Ne bit tako zategnjena 🙂 Spolnost je nekaj čisto normalnega. Lahko pa bi si mislila, da te vabita na kavico, in mogoče upata na trojčka… kar ni nič narobe. Če te to ne veseli, ni problem. Ne vem zakaj bi se morala tako zgražati. Kot da je človek nekaj slabega naredil. Verjetno si mu všeč, ima fantazije… Meni bi bilo bolj gadno, če bi kopal po nosu in pojedel šmrkelj. To je ogabno. Spolnost pa ni ogabna. Česa bi te bilo strah? Užitka? Orgazma, sprostitve? No, če se ne moreš sprostiti in uživati v temu, jebiga, tvoj minus.
Da bi ga posnela in nesla na policijo? A je naredu kak prekršek, ali kaznivo dejanje? Šlatal si je kurac v svojem domu, pač. Nažalost je pač debil… pa njegova žena tudi, ki se je očitno delala budalo, v bistvu sta oba hotela s tabo v trojčku. Nič narobe. Bodi počaščena, da si te nekdo želi. Mogoče si še premisliš 🙂
V glavnem, celi point je, da bodite sproščeni, in če se znajdete v taki situaciji kjer si nekdo tega želi z vami, vi pa ne, mu enostavno na lep način to povejte in pejte naprej,… ne pa da bežite stran kot kura, kot da kurca v lajfu niste videle… no verjamem, da ga nekatere res bolj malo 🙂
Ajde, ne si tega jemat k srcu.
To ni perverzno, je lepo, in zato pa imate kurce in pizde, da se z njimi zabavate… razen če ste prfuknjeni in zategnjeni.

In kaj natanko  bi prijavila policiji?  Kaken zakon je možakar kršil?   Bi pa krepko ti najebala , ker  snemanje pa je nezakonito…..

OMB, 06.08.2025 ob 00:04

OMB, ne vem kaj bi naredila, verjetno bi ga ozmerjala ali začela snemati ter nato s posnetkom odšla na policijo.

In kaj bo policija, če si ga je z…. v svojem stanovanju ? Eni ste res….

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close