Kartuše-kje najceneje
Delam tam,kjer veliko rabim tiskalnik,sama pa moram poskrbeti za tiskanje.Seveda imam predpotopni tiskalnik HP dj 670 C.Kaj mi pomaga če dela na zelo drage barve,zato sprašujem vas,dobri ljudje,ki ste prijazni in znate svetovati.Kje kupiti najcenejše barvne in črne kartuše za ta tip tiskalnikov.Hvala in lepo pozdravljeni.
Najceneje te prite, če kupiš farbe in si sama našpricaš v kartušo (dobiš priloženo injekcijo). Jaz sem s tem superzadovoljen: npr. črna tinta me je koštala okrog 3.000 z dostavo vred (100 ml) in bo zadostovala za ca. 15 kartuš, ki sicer stanejo od 4.200 naprej. Pa si izračunaj! Jasno je, da je bil tiskalnik že izven garancije, ko sem se tega lotil.
Za začetek hvala,kako bom pa jaz blontna-skoraj siva babnica znala to špricati? Tudi pri delu z rač.sem samouk,samo če dobim dobro zapisano pisno navodilo,potemm mi pa že nekako gre.Ali so kje natančna navodila za to filanje barv in ali je ustrezna vsaka kartuša,ker sem menda stare stran vrgla,ko so bile prazne.Naročil si ji pa preko koga?Hvala že vnaprej in lp.
Pozdravljeni gorenjci!!!
Prav prijetno je prebrati o škrtosti Gorenjcev. Moj oče je bil iz Begunj, pa daleč od škrtega, večkrat pa se je pohecal, da Gorenjci nisoškrti, ampak “šparovni”.
Pa poznam kar nekaj Gorenjcev, vendar nihče ni tako škrt kot Štajerci, kjer živim. No, to ne velja zame, če bi bil škrt bi imel več kot imam hehe.
Jej, malce sem “zabluzil” z pisanjem, pa preidimo k stvari,okoli kartuš.
Ne želim delati reklam, ampak če je tako pa šparajmo tudi na tak način.
V Mariboru v trgovini Jager sem za čisto probo kupil črno in barvno kartušo za svojega Canon Pixmo 2000. Za obe sem plačal okoli 2000 Sit. Probat ni greh pravijo, dva jurja pa stane tudi to, če v tgovini rečeš samo dober dan hehe.
In glej ga zlomka, karzuše “špilajo” več kot OK. Imajo jih pa za vse vrste tiskalnikov.
Če koga zanima, pa nima možnosti priti v MB mi lahko piše. Kartuše nabavim in pošljem, poštnino pa bo že moral naročnik plačati. Sem pač Gorenjc po poreklu, vseeno pa bo zraven priložen račun, da nebi bilo kakih nesporazumov. Res brez zaslužka, saj rade volje naredim uslugo komu tukaj na forumu, saj sem tudi sam marsikaj novega izvedel in verjamem, da še bom.
Pozdrav vsem!
Forum je zaprt za komentiranje.