Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kartica ni veljavna

Kartica ni veljavna

Pozdravljeni, se je komu ze zgodilo kaj podobnega? Danes sem zelela dvignit denar na NLB bankomatu (imam tudi njihovo kartico) in mi je napisalo, da kartica ni veljavna. Sla sem v trg in poskusila z njo placati – kartica zavrnjena. Potem sem sla se na dva druga bankomata in enako. Ker imam do banke dalec in mi enostavno nihce preko telefona ne zna pomagat me zanima, ce ste imeli podobno izkusnjo in kaj ste storili? Hvala

lp

Katera banka?  NLB trenutno zamenjuje maestro kartice z maestro mastercard, nisi dobila nobenega sporočila?  Novo kartico dobiš po pošti, geslo ostaja enako.

Aha, vidim, NLB….

Preveri smse in maile, najbrž si bila obveščena o tem.

Meni se je to dogajalo že s prejšnjo kartico, dobila sem novo in se to dogaja spet. Plačam lahko povsod, dvignem pa lahko samo na nlb bankomatih.

Odgovor na objavo uporabnika
Lijanaana, 29.12.2021 ob 16:09

Pozdravljeni, se je komu ze zgodilo kaj podobnega? Danes sem zelela dvignit denar na NLB bankomatu (imam tudi njihovo kartico) in mi je napisalo, da kartica ni veljavna. Sla sem v trg in poskusila z njo placati – kartica zavrnjena. Potem sem sla se na dva druga bankomata in enako. Ker imam do banke dalec in mi enostavno nihce preko telefona ne zna pomagat me zanima, ce ste imeli podobno izkusnjo in kaj ste storili? Hvala

lp

Če imaš datum izteka/poteka veljavnosti  gor na kartici 12/21, je možno , da zaradi tega…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close