Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem Karte za Monzo

Karte za Monzo

No sej kar mal pohitu jih kumej odpiram. Pa pejt spat k boš vso tipkovenco stoku, jutr te bodo pa prsti bolel, pa ne boš mogu u hosto.

Pa jutr se kej oglas iz hoste.
Jest grem spat ker jih bom jutr slišal na šiht k bom mu podočnake
Lahka nuč

MORAM MAL SHUJŠAT DA NE BO MICHELINKA OKROG PASU PREVELIKA,DRUGAČ PA NIČ RESNEGA,VIDIM DA STE SE ZVEČER KAR DOBR NAMESTO DA BI BOŽAL SVOJE NAJDRAŽJE,VIDIM DA SI FULL PRBRISANA LP

LAHKO NOČ

Dobro jutro !

Ste me malo presnetili, da tako pozno v noč četate…a nima noben nobenih zakonskih obveznosti za naredit pred spanjem?

Sicer pa se obračam na devico k je edini resni pogajalec. Karte so še na prodaj, vendar ne več dolgo.

Andrej,Andrej,Zdravko……kako smo na tako čudovito jutro?

Tjasa

Če si bil že večkrat na dirkah pol pa tako veš koliko so karte za glavne tribune, ali ne?

Čeprav mi denar ne pomeni veliko, sem slučajno zvedela za varianto za enake karte po 100E. Tako, da odstopam od povpraševanja.
Andrej, glede na to da si devičnik me zanima, če ni skrivnost kateri letnik. Mogoče bi bila tudi za tebe še kakšna karta.
LP

Tjaša žtivjo!
Počutim se skrokano. Nekaj mi nagaja internet,zato ne vem,če bom zvečer kaj gor. Tale devica pa nekaj blefira. Tjaša jutri se morava odločiti. ali dogovoriti. Za vikend me ne bo doma grem na morje, tako da se zjutraj kaj dopiševa oz okrog 10-12. Se mi pa zdi da mi mal nagajajo razni Andreji zato premisli dobro. Moja ponudba še velja.

tjaša! lep sončen dober dan ti želim (bolje pozno kot nikoli) sem bil kar mal osamjen včeraj ob 23:36 ko sem ti pisal,danes pa sem razočaran ker nisem med resnimi kandidati,ali pa nisi prebrala sporočila ki sem ga pisal pozno zvečer,na formulo si pa res želim,pa na pizzo n pivo tudi,zresni se in mi že končno prodaj te karte,sem se že mal naveliču pregovarjat o kartah in bi se raje pogovarjal z vami o čem drugem ker ste kar facce. pa kej se javte čaw.

kaj pa je blo danes tako lepga zjutraj ?????

ja kje se pa tiščite vsi,zdravko a ti je zdej pa internet zakuhal ?

Andrej ali lahko sklepam, ker ne odgovoriš, da je tvoja letnica skrivnost in te moja ponudba ne zanima?

sorči ! 1969 dam takoj,kar povej kje se dobiva,sam kaj k je to nateg

na kaj je zdej dam 100 € po karti

Mal še počakaj, da vidim kolk kolegov bo šlo, drugač pa ni problem. Mogoče ti še teh 100E častim za rojstni dan.

Andrej, a je to tvoje pravo ime? Poznam namreč nekoga s tem datumom-a imaš svojo firmo?

Če bi imela ti res toliko kolegov, ne vem če bi bila še devica ali so pa mal čudni. Ne štekam.

Tjaša javi se saj vidiš da sem samo jaz normalen.Ti že ne vejo kaj pišejo.
Povej mi raje če še vztrajaš, kajti jaz še časa mi pa zmankuje. Prosim, če mi še poveš iz kje si, da nisi slučajno iz prekmurja, kajti če si od tam si skoraj dlje koz Monza, cena kart se mi tako pa precej dvigne.
L.P.

ja seveda je pravo,tudi kličem tjašo da se oglas,bomo saj ljudje,pa še en normalen se bo več

Andrej a se zdaj tudi ti oglašaš pod devica? Potem bom jaz od zdaj devica taprava.

Nisi odgovoril če imaš svojo firmo!

andrej je andrej pa pika,kva si bil pa prej

ja

Potem pa mislim, da te poznam.

a maš ti baje tud firmo

vprašanje za tjašo jutri grem v ljubljano ter celje in bi se lahko oglasu po karte,če jih sploh še prodaš ,to je zdej pa čist brez heca

Tjaša zakaj si nas pa zdej stornirala?

New Report

Close