Karte za Monzo
Pridem, ti prodam za 300 EUR in me sabo vzameš:) Ne, ne…malo heca mora biti. Bom razmislila o tvoji ponudbi vendar dvomim, da jo bom sprejela, ker je kar nekaj povpraševanja.
Za informacijo je pa glavna tribuna. Če te še bolj točno zanima sedež pa moram pogledat na karti ( iz glave ne vem ).
LP,
Tjasa
TJAŠA ! LEP POZDRAV ! KARTE ZA MONZO ME ZANIMAJO IN SICER ZA KATERI SEKTOR OZIROMA TRIBUNO VELJAJO.RAD BI TUDI DA MI ČIM PREJ ODPIŠEŠ KER V NASPROTNEM PRIMERU JIH BOM KUPIL DRUGJE.ČASA PA ŽAL NI VEČ VELIKO,ZARADI REZERVACIJ ITD.PROSIM ČE MI NAVEDEŠ TUDI ZADNJO CENO.V PRIČAKOVAJU ODGOVORA TUDI LEP POZDRAV! ANDREJ 2
Živjo! Pa kater Andrej se je zdej povabu zraven. Jest bi pa prav rad številko od njega, da ga vprašam če mi jih on kup. Ta je pa res poven gnarja, da takole pada vmes. Še sreča, da ni to Monte Carlo, ker ma sigurno tut gliser, da bi se tja zapelov. Andrej si pa res faca, da me takole zajebavaš. Tjaša ta ni resen. Moja ponudba še zmeraj velja boš vidla , da imam prav. Andrej upam, da se vidiva v Monzi kakor koli že. tam boš dal pa za pijačo, če sploh veš kje je Monza pa če sploh veš kaj se tam dogaja.
Andrej pa napiš ti svojo številko.
Tjaša lep pozdrav!